FITS 2024
Tribuna
Medieșenii pierd la Tg. Mureș dintr-un penalti inventat, în prelungiri, și coboară pe locul 3 în Liga 3
Medieșenii pierd la Tg. Mureș dintr-un penalti inventat, în prelungiri, și coboară pe locul 3 în Liga 3
Echipa lui Mihai Ianc a cedat, vineri, cu 1-0 la Tg. Mureș. Unicul gol a fost marcat în minutul 90+3 de la punctul cu var, lovitura de la 11 metri fiind eronat acordată de ”centralul” Codrea.

 

ACS Mediaș a pierdut, vineri, în deplasarea de la Tg. Mureș, în etapa a XIII-a a Ligii 3, rezultat în urma căruia a coborât pe locul al treilea în clasamentul Seriei 9. Acesta este al treilea insucces al formației pregătite de Mihai Ianc în actualul sezon. Echipa din localitatea de pe malul Târnavei Mari are 24 de puncte, cu șase mai puține decât liderul Gloria Bistrița-Năsăud și e la egalitate cu a doua clasată, CS Universitar Alba Iulia, care va ajunge la Mediaș în etapa viitoare.

La Tg. Mureș, după o primă repriză echilibrată, fără mari ocazii la cele două porți, medieșenii și-au creat câteva situații de a deschide scorul, după pauză, însă niciuna n-a fost fructificată. Nu e mai puțin adevărat că echipa de pe Târnava Mare a rămas în inferioritate după eliminarea lui Emmanuel Baba, a doua la rând, pentru cumul de ”galbene”.

Meciul se îndrepta spre o remiză albă când ”centralul” Cristian Codrea a interpretat drept infracțiune în propriul careu de 16 metri o intrare a lui Bogdan Jica asupra unui adver, indicând punctul cu var. Răzvan Greu a transformat lovitura de la 11 metri, aducând victoria amfitrionilor.

Mihai Ianc a început meciul cu ”unsprezecele” Fabio Blaga - Bogdan Jica, Cristian Avram, Răzvan Trif, Emmanuel Baba, Bogdan Rotar, Beniamin Hanzu, Cătălin Tineiu, Denis Ursu, Tudor Man, Adrian Cîrstean.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica