Tribuna
PNL
Medieşenii n-au succes la Reghe
b.o.n.
1233 vizualizari
Medieşenii n-au succes la Reghe
Aymen Tahar şi Breeveld, foştii mijlocaşi la închidere ai Gazului Metan, au fost anunţaţi de antrenorul Laurenţiu Reghecampf că pot să îşi caute echipă.

~Printre jucătorii la care renunţă în această iarnă antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, se numără şi foştii mijlocaşi ai Gazului Metan, algerianul Aymen Tahar şi olandezul Nicandro Breeveld. Acestora şi altor trei, Tade, Guilherme  şi Alcenat, li s-a pus în vedere că pot să îşi caute echipă. "Guilherme a intrat în ultimele 6 luni de contract, şi-a găsit o nouă înţelegere şi va merge la noul său club. Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat nu vor face deplasarea cu noi în cantonament. Nu mă mai bazez pe ei. Sunt jucători care trebuie să îşi găsească echipe, se vor antrena în continuare la echipa noastră, dar noi sperăm ca în cel mai scurt timp să se rezolve şi situaţia lor", a spus Reghecampf la Digi Sport.
În schimb, un alt fost jucător al Mediaşului, iordanianul Thaer Bawab, în prezent la CSU Craiova, ar putea ajunge în această iarnă la gruparea campioană. "Este un jucător bun, un jucător pe care îl cunosc foarte bine. Vom vedea. În funcţie de jucătorii de care avem nevoie vom încerca să aducem jucători buni din campionatul României", a adăugat Reghecampf.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia