Tribuna
Medieșeanul Ioan Duma, al doilea mandat la conducerea Asociației Județene de Fotbal
Ovidiu BOICA
628 vizualizari
Medieșeanul Ioan Duma, al doilea mandat la conducerea Asociației Județene de Fotbal
Fostul arbitru n-a avut contracandidat la alegerile de sâmbătă. Marius Mitrofan și Adrian Felseghi sunt noii vicepreședinți ai AJF Sibiu.

 

Ioan Duma rămâne încă patru ani la conducerea fotbalului sibian după ce a fost reales, sâmbătă, în cadrul Adunării Generale a Asociației Județene de Fotbal Sibiu. Fost arbitru, în vârstă de 43 de ani, Duma a fost ales cu unanimitate de voturi, el fiind, de altfel, singurul candidat la funcția supremă de conducere al AJF Sibiu.

Președintele echipei de Liga a IV-a Leii Șura Mică, Marius Mitrofan, și Adrian Felseghi, cel care a înființat clubul Sharks Sibiu, sunt noii vicepreședinți ai AJF Sibiu. Cei doi n-au avut, de asemenea, contracandidați pentru aceste funcții.

Cu această ocazie au fost aleși și membrii Comitetului Executiv al AJF Sibiu. Alături de președintele Ioan Duma și de cei doi vicepreședinți, Marius Mitrofan și Adrian Felseghi, din acesta mai fac parte Caius Băra (AFC Interstar Sibiu) - reprezentantul cluburilor cu activitate la nivelul copiilor și juniorilor, noul președinte al Comisiei Județene de Arbitri, Ovidiu Munteanu - numit în funcție după retragerea lui Marian Bordean, Adrian Bârză, președintele AFC Tălmaciu, ca reprezentant al cluburilor din Liga a IV-a Sibiu și Daniel Ungureanu (ACS Cibinul Cristian), reprezentantul cluburilor din Liga a V-a.

La Adunarea Generală a AJF Sibiu, Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de vicepreședintele Octavian Goga.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA