Tribuna
AFF
Mediașul și Interul continuă lupta cot la cot pentru câștigarea primului eșalon județean
b.o.n.
1427 vizualizari
Mediașul și Interul continuă lupta cot la cot pentru câștigarea primului eșalon județean
© Facebook ACS Mediaș/Csiszer Lorand
Atât liderul ACS Mediaș, cât și FC Inter au câștigat în deplasare, în prima etapă a returului. Sâmbătă, urmașa gazului a realizat scorul rundei, la Agnita (9-0), în vreme ce ”bleu-albaștrii” s-au impus cu 3-0 pe terenul Spartei.

 

Vacanța a luat sfârșit și, weekendul trecut, au fost programate meciurile primei etape a returului Ligii a IV--a Sibiu. Primele două clasate, echipe care se luptă pentru titlul de campioană județeană și pentru dreptul de a juca barajul pentru promovarea în Liga 3, ACS Mediaș și FC Inter, au obținut noi victorii în deplasare.

Liderul ACS Mediaș a făcut scorul rundeila Agnita. După ce câștigase cu 18-2 în prima etapă, în fața agnițenilor, acum s-a impus cu 9-0, după ce, la pauză, scorul era deja 7-0.

Pentru formația pregătită de Dumitru Solomon, în prima repriză au înscris Cristian Pajco ’15, ’22, ’32, Raul Ignat ’19, ’45, Mihai Țala ’20 și Claudiu Morariu ’29. Sebastian Bârsan a marcat primul gol de după pauză (49), iar fostul atacant al Șelimbărului, Adrian Cîrstean 52, a ”închis” tabela în minutul 52.

Ceva mai greu le-a fost interiștilor, la Mediaș, cu Sparta. ”Bleu-albaștrii” au avut 2-0 la pauză, iar în repriza secundă au mai punctat o dată.

© Facebook FC Inter Sibiu

Golurile au fost mascate de Brian Lemac ’31, Adrian Greavu ’49 și Ionuț Bratima ’90.

Călin Moldovan, antrenorul echipei noastre, a trimis în teren următoarea formație: Maksym Alchynskyi - Andrei Câmpean, Andrei Șumlea, Brian Lemac (Andrei Belașcu ’67), Claudiu Giura, Daniel Tătar, Ionuț Bratima, Andrei Stoia (Cristian Standima ’67), Cătălin Tineiu (Adrian Greavu ’46), Alexandru Barbu, Cristobal Oprișor.

Echipa care completează podiumul, FC Avrig, a câștigat derbiul cu ACS Bradu, scor 3-1, iar uniriștii din Miercurea Sibiului au furnizat surpriza, victorie la Rășinari (2-1).

”Lanterna” Copșa Mică a cedat greu, scor 1-0, la Sibiu, cu Arsenalul lui Cașolțan, iar penultima clasată, LSS Voința, a cedat cu același scor în deplasarea de la Șura Mică.

 

LIGA A IV-A SIBIU, ETAPA A XIV-A

Sâmbătă, 11 martie

Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu - CSO Copșa Mică 1-0

Sparta Mediaș - AFC Inter Stars 2020 0-3

Păltiniș Rășinari - Unirea Miercurea Sibiului 1-2

AFC Agnita - ACS Mediaș 0-9

Leii Șura Mică - LSS Voința Sibiu 1-0

FC Avrig - ACS Bradu 3-1

FC Dumbrăveni - FC Tălmaciu 2-1

ETAPA A XV-A, SÂMBĂTĂ, 18 MARTIE, ORA 11:00

FC Avrig - FC Dumbrăveni

ACS Bradu - Leii Șura Mică

LSS Voința Sibiu - AFC Agnita

ACS Mediaș 2022 - Păltiniș Rășinari

Unirea Miercurea Sibiului - Sparta Mediaș

AFC Inter Stars 2020 - AFC Quantum/Cuantic Arsenal

CS Orășenesc Copșa Mică - FC Tălmaciu


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA