Tribuna
Medalii pentru judoka sibieni de la CSŞ Şoimii
Ovidiu BOICA
1830 vizualizari
Medalii pentru judoka sibieni de la CSŞ Şoimii
Şase sportivi pregătiţi de prof. Ovidiu Ionaş au urcat pe podium, weekendul trecut, la Drobeta Tr. Severin.
Judoka sibieni s-au întors de la Campionatele Naţionale de juniori III (U16) cu 6 medalii. La Drobeta Tr. Severin, weekendul trecut, Alexandru Jenariu a devenit vicecampion naţional la categoria 42 kg, iar Alexandra Paşca, la 48 kg. Pe locul 3 a urcat Marius Şoaită (46 kg), acesta trecându-şi în palmares încă o medalie pe lângă cea cucerită în urmă cu două săptămâni, la Naţionalele de U18 (juniori II).
Alţi trei sibieni au cucerit medalii cu echipa euroregiurii. George Bolovan a devenit campion naţional, iar Iulia Avram şi Alexandra Paşca au urcat pe locul 3. Tot la Naţionalele de la Drobeta Tr. Severin, David Timbus şi Alexandru Ghinea au ieşit din turul secund la categoriile 60 kg, respectiv 50 kg.
"Ne bucurăm că am reuşit să obţinem aceste medalii la Campionatele Naţionale. Rezultatele nu sunt întâmplătoare, fiecare copil pregătindu-se intens pentru obţinerea acestora. Vreau să îi felicit pe toţi copiii şi să îi asigur pe cei care ne sprijină, ne sunt alături, că aceste medalii vor fi urmate de altele", a declarat antrenorul sportivilor de la CSŞ Şoimii, prof. Ovidiu Ionaş.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia