Tribuna
Meci extrem de greu pentru sibieni, cu Astra. Gazul, după alte 3 puncte la Ovidiu?
b.o.n.
547 vizualizari
Meci extrem de greu pentru sibieni, cu Astra. Gazul, după alte 3 puncte la Ovidiu?
Ajunsă pe ultimul loc, echipa lui Eugen Beza are neapărată nevoie de o victorie cu Astra, la Mediaș, pentru a nu-și complica și mai mult situația. Formația din Mediaș revine pe terenul Viitorului, unde a obținut victoria cu 2-0 acum două săptămâni, în ultima etapă a sezonului regular.

Ajunsă pe ultimul loc, după eșecul de la Buzău, cu Chindia (2-0), de acum 3 zile, echipa sibiană are neapărată nevoie de 3 puncte cu Astra, mâine după-masă. Va fi însă extrem de greu pentru ”alb-roșii” deoarece primesc vizita - e un fel de a spune, pentru că se va juca la Mediaș - uneia dintre echipele aflate în lupta pentru unul din primele două locuri din play-out ale căror ocupante vor da baraj, la finalul sezonului, în speranța calificării în UEFA Conference League, nou-înființata competiție continentală, a treia ca importanță la nivelul cluburilor, după Champions League și Europa League.

Pentru FC Hermannstadt, echipă care are doar 13 puncte, meciul de mâine este șansa de a obține primul sau primele puncte cu Astra în actuala ediție de campionat după ce, în sezonul regular, de fiecare dată s-au impus giurgiuvenii. La Mediaș, Astra a câștigat cu 1-0 prin golul lui Vali Gheorghe din finalul întâlnirii (82). În retur, echipa lui Eugen Neagoe a câștigat cu 2-1 după ce a fost condusă cu 1-0. Drazen Bagaric a deschis scorul în minutul 11, dar patru minute mai târziu Mihai Răduț a reușit să restabilească egalitatea, iar Krpic a adus victoria Astrei în repriza secundă.

De altfel, FC Hermannstadt nu are încă nicio victorie cu Astra în Liga 1, giurgiuvenii câștigând patru meciuri,altele două încheindu-se la egalitate.

Partida dintre FC Hermannstadt și Astra va avea loc de la ora 16:45 pe arena de pe malul Tîrnavei Mari.

Un meci greu au și medieșenii, tot mâine, la Ovidiu, chiar dacă, în urmă cu numai două săptămâni, câștigaseră pe terenul constănțenilor cu 2-0. Viitorul și Gaz Metan sunt la mijlocul clasamentului play-out-ului, pe locurile 5 și 7, cu 18, respectiv 16 puncte.

Partida FC Viitorul – Gaz Metan va avea loc de la ora 19:00.

comentarii
1 comentarii

Să câștigați mâine ! Vrem să vă salvați de la retrogradare !
Nu vrem să ne întoarcem în timp cu Inter Sibiu ! Cel puțin încă 4 -5 ani de acum încolo...
Avem echipă AFC HERMANNSTADT !
Un sibian
19.04.2021 19:32
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia