Tribuna
Marius Măldărăşanu, ofertat de o altă echipă din România, mai aproape de casă! ”Vreau ca lumea să mă perceapă că sunt un om serios în primul rând”
b.o.n.
22918 vizualizari
Marius Măldărăşanu, ofertat de o altă echipă din România, mai aproape de casă! ”Vreau ca lumea să mă perceapă că sunt un om serios în primul rând”

 

Marius Măldărășanu, antrenorul revelației Superligii, FC Hermannstadt, singura echipă neînvinsă în actualul sezon și care e pe locul al treilea după 11 etape, având și un meci mai puțin disputat, a declarat, ieri, pentru Gazeta Sporturilor, că a fost ofertat de o altă echipă din țară imediat după victoria ”alb-roșilor” de la Pitești. FC Hermannstadt câștigase, acum două săptămâni și jumătate, cu 1-0, în Trivale, prin golul lui Daniel Paraschiv din minutul 90+1.

Tehnicianul ”alb-roșilor” a spus că nu s-a pus problema să plece acum de pe banca echipei sibiene, în ciuda problemelor cu care se confruntă clubul sibian.

”Am fost sunat după meciul de la Piteşti. Mi-a dat cineva mesaj dacă mă poate suna, m-a sunat şi m-a întrebat «Dacă există unu la sută şansă să te luăm, vreau să ştiu dacă poţi veni». Am zis că nu. Dacă se vor alinia astrele vreodată o voi face, nu-i problemă. La momentul ăsta nu mă gândesc să plec, vedem ce va fi la iarnă. Vreau ca lumea să mă perceapă că sunt un om serios în primul rând.

Îmi plac proiectele. În momentul în care am venit la Sibiu în vara sezonului trecut şi s-a pus accentul pe o promovare directă, rapidă, mă plimbam până mi-am găsit apartament, stând la hotel, cu unul dintre «secunzii» mei.

Îmi plăcea foarte mult şi i-am zis că aici vreau să stăm 2 ani. Un an cât era contractul plus un an prelungire în eventualitatea promovării. Depinde şi ce echipă…

Şi dacă nu stau până la vară, stau până la iarnă şi tragem linie, vedem ce se întâmplă”, a declarat Marius Măldărăşanu pentru Gazeta Sporturilor.

”Echipa era mai aproape de casă (n.a. tehnicianul este născut la Ploieşti), a mai spus antrenorul lui Hermannstadt. Nu este exclus ca Măldărășanu să fi fost dorit chiar pe banca echipei pe care o învinsese la momentul respectiv, FC Argeș, la fel de adevărat cum ar fi putut fi cazul de Chindia Târgoviște, club care tocmai s-a despărțit de tehnicianul Adrian Mihalcea.


comentarii
1 comentarii

Doar oamenii din afara Sibiului pot face ceva pentru Sibiu. Despre băștinași, doar gura e de ei, incapabili.
Andrei
23.09.2022 13:36
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA