Tribuna
Marius Măldărășanu, înaintea restanței cu FCSB: ”Se anunță un meci tare între două echipe care joacă fotbal”
Ovidiu BOICA
712 vizualizari
Marius Măldărășanu, înaintea restanței cu FCSB: ”Se anunță un meci tare între două echipe care joacă fotbal”
© Vali MACREA
Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, le promite fanilor un meci pe cinste, mâine seară, cu liderul la zi al clasamentului Superligii. Tehnicianul ”alb-roșilor” a vorbit și despre Alex Pantea, pe care l-ar fi păstrat la Hermannstadt după sezonul bun făcut în Liga 2, în tricoul alb-roșu.

 

Marius Măldărășanu se așteaptă la un meci ”tare”, mâine seară, cu FCSB, prima clasată în Superligă. Antrenorul lui Hermannstadt spune că se vor afla față în față două echipe în formă, dar își sfătuiește jucătorii să fie foarte atenți.

”Jucăm contra unei echipe care, în momentul acesta, este pe primul loc, poate cea mai în formă echipă. Vin după un rezultat pozitiv contra campioanei en-titre. Și noi la fel, avem un parcurs destul de bun, în ultimele patru etape suntem neînvinși, venim după o victorie în care am făcut o a doua repriză bună, întorcând rezultatul. Se anunță un meci tare între două echipe care joacă fotbal însă va trebui să avem foarte mare grijă pentru că au o tranziție pozitivă bună, (n.a. FCSB) e o echipă cu calitate tehnică, sunt încrezători în ei și atunci va trebui să știm când e de suferit, va trebui să o facem așa cum trebuie.

În rest, contează foarte mult forma de moment, ziua, în momentul în care avem o zi bună putem bate pe oricine.

Sunt jucători de echipa națională, sunt jucători cu calitate, de aceea am și spus, spre deosebire de sezonul trecut știu să se și apere, au momente în care se apără și așteaptă greșeala adversarului. În momentul în care adversarul greșește, se poate întâmpla, repet, au o tranziție pozitivă bună, având jucători și de viteză, și cu calitate pot pune probleme oricărei echipe. Va trebui să gestionăm bine și un astfel de moment”, a declarat Măldărășanu.

 

Reîntâlnire cu Pantea

 

Cu această ocazie, ”alb-roșii” se vor afla față în față cu un fost coechipier. Fundașul Alexandru Pantea a fost împrumutat de FCSB, acum doi ani, la Sibiu, pe vremea când echipa era în Liga 2, contribuind la promovare.

Măldărășanu a recunoscut că ar fi vrut să-l mai aibă în lot pe Pantea și după acel sezon de Liga 2, dar jucătorul a decis să se lupte pentru locul de titular la FCSB.

”Pantea a crescut frumos la noi, a avut un an de zile, mă bucur pentru el. Ni l-am fi dorit în continuare dar el a vrut să meargă acolo să se bată pentru postul de fundaș dreapta. A reușit! Îl știm foarte bine că e încăpățânat, doritor de performanță și iată că, până la urmă, obiectivul lui a fost atuns. Acum, nu știu dacă va juca, am văzut că a avut ceva pobleme la ultimul meci, dar este un jucător pe care-l cunoaștem foarte bine”, a adăugat Măldărășanu.

 

Apel la public: ”Îi așteptăm să ne susținăși la bine, și la rău”

 

Altfel, Măldărășanu a făcut un apel către suporteri, susținând că aceștia și-ar putea aduce aportul la obținerea unui nou succes. Tehnicianul a văzut că, la pauza meciului cu FC Voluntari, când echipa sa era condusă, mai mulți suporteri și-au manifestat nemulțumirea.

Într-adevăr, la pauza meciului trecut a fost o nemulțumire vizavi de rezultatul care era pe tabelă. Trebuie să-nțelegem că, într-adevăr, noi am ridicat nivelul, așteptările sunt mari, poate mai mari, dar noi ăștia suntem, buni sau răi, trebuie să fim susținuți până la capăt pentru că meciul are 90 de minute. Avem nevoie de suporteri, să fie al 12-lea jucător pentru că doar împreună vom reuși. Îi așteptăm cu adevărat să ne susțină și la bine, și la greu”, a mai spus Măldărășanu.

Meciul dintre FC Hermannstadt și FCSB, restanță din etapa a V-a a Superligii, va avea loc mâine seară, de la ora 20:00, pe Stadionul ”Municipal”. Înaintea acesteia, sibie


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA