Tribuna
Măldărășanul, după eliminarea FCH din Cupa României: ”Ulciorul nu merge de multe ori la apă!” Ce reproșuri are antrenorul...
Ovidiu BOICA
957 vizualizari
Măldărășanul, după eliminarea FCH din Cupa României: ”Ulciorul nu merge de multe ori la apă!” Ce reproșuri are antrenorul...

 

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene, a explicat motivul pentru care a început meciul de la Filiași cu un ”unsprezece” inedit - ”era normal să facem schimbări, avem și ceva probleme după meciul trecut și am lăsat acasă câțiva jucători, dar asta nu scuză această necalificare” - și a spus că singurul reproș pe care li-l poate aduce jucătorilor săi a fost acela că, în prima repriză, nu au folosit ghetele potrivite. ”Măldă” a apelat la un vechi proverb românesc, după ce echipa sa a pierdut acum la loteria penaltiurilor, în condițiile în care calificarea în 16-imi a fost obținută tot la loviturile de la 11 metri, cu o altă echipă din Liga 3, AFC Od. Secuiesc: ”Ulciorul nu merge de multe ori la apă!”.
Nu în ultimul rând, tehnicianul l-a felicitat în special pe Florin Șerban, portarul Filiașiului, care a parat trei penaltiuri.
”Am avut așteptări mari, chiar ne-am dorit, le-am spus jucătorilor că este, până la urmă, un trofeu important în cariera unui jucător, unui antrenor și în istoria unul club. Trebuia să încercăm să scoatem maxim. De data asta... Ulciorul nu merge de multe ori la apă, cum se zice, dacă în primul meci am câștigat la penaltiuri, de data asta am pierdut. Un singur reproș poate aș putea aduce jucătorilor, pentru că nu s-au adaptat terenului și în prima repriză am suferit, pentru că nu am avut ghete adecvate, au alunecat, au stat pe jos și din cauza asta (n.a. gazdele) au avut câteva situații. În rest, ocazii, le-am ratat, am avut 2-1, apoi o neatenție pe final ne-a făcut să ducem meciul la penaltiuri și asta a fost. Îl felicit pe portarul lor, îi felicit pe toți cei de la Filiași, le doresc succes pe mai departe, au avut un parcurs senzațional până acuma. Le urez baftă! Poate, pentru noi, va fi mai bine în viitor, în campionat”, a declarat Măldărășanu.

Despre meciurile din campionat: ”Una vorbim în vestiar și alta facem pe teren”

FC Hermannstadt a avut evoluții mai puțin convingătoare și în Liga 2, în ultimele meciuri. Sibienii au remizat cu Ripensia (2-2) și Unirea Dej (1-1), iar cu CSC Șelimbăr a câștigat cu un gol marcat în minutul 94 (3-2)!
”Lăsând la o parte ultimul meci, în care am făcut o repriză foarte bună, dar n-avem voie să ne relaxăm, aici este problema, una vorbim în vestiar și alta facem pe teren, au apărut greșeli, dar a fost până la urmă o victorie muncită. Într-adevăr, în meciurile cu Ripensia și cu Dejul am suferit din punct de vedere ofensiv, am și declarat asta, trebuie să reglăm multe lucruri, este o luptă foarte strânsă. Suntem neînvinși, dar din păcate am pierdut puncte și va trebui să ne angrenăm într-o cursă de urmărire a celor din fața noastră”, a spus Măldărășanu în momentul în care a fost întrebat dacă își face griji în privința jocului și rezultatelor din campionat. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia