Tribuna
PNL
Măldărășanu vorbește de frustrare și dezamăgire după punctele pierdute în prelungirile meciului de la Voluntari: ”Le-am spus băieților că-mi vine să mă las! Mulțumesc lui Dumnezeu c-am o inimă puternică!”
Ovidiu BOICA
719 vizualizari
Măldărășanu vorbește de frustrare și dezamăgire după punctele pierdute în prelungirile meciului de la Voluntari: ”Le-am spus băieților că-mi vine să mă las! Mulțumesc lui Dumnezeu c-am o inimă puternică!”
© Vali MACREA

 

Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, era extrem de supărat, la finalul meciului de la Voluntari, în care Hermannstadt a fost egalată în ultimele secunde dintr-o lovitură de la 11 metri. Tehnicianul a dezvăluit, în conferința de presă, că ținta erau toate cele 3 puncte la această partidă și care au fost primele cuvinte pe care le-a rostit în vestiar, după meci, dar spune că trebuie să fie continuată lupta pentru un loc în play-off.

”Cu gândul la locurile de play-off, am venit montați, determinați, încrezători că putem câștiga aici. Chiar puteam s-o facem. O greșeală a făcut ca noi să plecăm doar cu un singur punct și spun că e totul nemeritat prin prisma faptului că am avut câteva ocazii mari să facem 2-0. Dar, ăsta e fotbalul, te pedepsește. De-a lungul timpului am avut în foarte multe meciuri multe ocazii și le-am ratat, am pierdut foarte multe puncte. Am spus-o și la flash-interviuri, repet, probabil toți antrenorii plâng după anumite puncte în anumite meciuri, cu anumite echipe dar chiar am ratat foarte mult și puteam fi pe locuri de play-off, la multe puncte față de alte echipe.

Dar, ăsta-i fotbalul. Le-am spus băieților că-mi fine să mă las, asta a fost prima mea reacție când am intrat în vestiar, după meci. Toți erau cu capetele plecate, e normal, tuturor ne pare rău însă mulțumesc lui Dumnezeu c-am o inimă puternică. Mai mult de-atât... Trebuie să mergem înainte, adică în capul meu n-avem cum să nu fim supărați, dezamăgiți, frustrați, o zi, două... Analizăm niște lucruri, niște greșeli care s-au făcut dar trebuie să mergem înainte și să luptăm în continuare până la capăt pentru că este o luptă foarte, foarte echilibrată la locurile de play-off”, a afirmat Măldărășanu.

”N-ai cum să nu fii supărat, dezamăgit, este imposibil, pentru că să pierzi în minutul 94-95 puncte, n-are cum să-ți pice bine. Și dacă jucai prost... Nu că am jucat bine, dar din punct de vedere tactic, am fost foarte bine. N-au avut multe cornere, nu că ne-a fost teamă, dar știind că au talie, a trebuit să evităm foarte mult aceste momente fixe. Nu s-a întâmplat lucrul ăsta... Au vrut să joace între linii, nu s-a-ntâmplat lucrul ăsta. Din contră, știam că în repriza a doua vor veni peste noi și vom avea contraatacuri, am avut din postură de unu la unu aceste contratacuri, s-au materializat, dar din păcate s-au terminat cu ratările noastre. De asta e și supărarea mai mare, pentru că ai avut ocazii să faci 2-0... Mergem înainte, ne batem, mai sunt meciurile care au mai rămas, le considerăm ”finale”... Toate meciurile sunt grele, am jucat contra Botoșaniului, care era pe ultimul loc și știți foarte bine, bătuse CFR-ul cu o etapă înainte. Au câștigat iar (n.a. 2-1 cu Poli Iași), au făcut pasul în față, i-au lăsat (n.a. în spate) pe Dinamo. (...) Depinzi foare mult de detalii, o poziționare greșită, o lipsă de comunicare pot face să iei un gol care automat face ca tu să pierzi puncte”, a mai spus Măldărășanu.

Antrenorul ”alb-roșilor” e de părere că lupta pentru un loc în play-off este extrem de strânsă, iar asta se datorează și echipelor care sunt în afara podiuului, dar care aspiră la un loc în primele șase:

”Lupta la play-off este strânsă și datorită echipelor mari, care se bat la cupele europene și la campionat, pentru că au pierdut puncte cu noi, cu echipele astea de pe locurile 4-6 care se luptă la play-off și din cauza asta lupta este foarte echilibrată, e diferență mică de puncte, de aia ne doream să legăm două victorii. Sezonul ăsta n-am avut mai mult de două victorii consecutive. Anul trecut a fost mult mai bine, am legat și trei victorii, asta a făcut să stăm foarte mult pe locurile de play-off, cel puțin în prima parte. Acum erau aur aceste două puncte pe care, consider încă o dat, consider că le-am pierdut”.

Cu toate acestea, Măldărășanu nu și-a pierut speranțele că, la finalul sezonului regular, FC Hermannstadt se va număra printre primele lase echipe

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica