Tribuna
Măldărășanu: ”Un joc de care ne vom aduce aminte cu plăcere dacă ne vom atinge obiectivul”
Măldărășanu: ”Un joc de care ne vom aduce aminte cu plăcere dacă ne vom atinge obiectivul”

 

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a afirmat, la finalul meciului cu CS Șelimbăr, că este bucuros pentru evoluția jucătorilor săi în primele 45 de minute. Fostul jucător al Rapidului le-a mulțumit suporterilor pentru susșinere.

”E clar că, după o astfel de victorie, e greu să te bucuri. Băieții se bucură în vestiar, este foarte bine, e meritul lor, mă bucur că au crezut în ei până la capăt, dacă pot să spun așa, vizavi de acest joc, sunt bucuros pentru prima repriză, a fost un joc foarte bun, cu ocazii, am și avut 2-0, din păcate, ceva s-a întâmplat, am luat golul de 2-1 și pe urmă a apărut un pic teama. Este un joc de care, probabil, ne vom aduce aminte cu plăcere dacă ne vom atinge obiectivul (n.a. promovarea în Liga 1). Pot spune, cu sinceritate, în numele echipei îmi cer scuze suporterilor pentru astfel de trăiri, nu este ușor, în fața televizorului, iar ”D'acii”, care au venit să ne susțină la hotel, o chestie foarte frumoasă, chiar vorbeam cu nea Marian Rada, dacă își aduce aminte de astfel de momente, pentru că le-am trăit și ca jucători, dar repet, sunt victorii care sunt OK sau de care ne vom aduce aminte cu plăcere dacă ne vom atinge obiectivul la final”, a spus Măldărășanu.

 

”Am început meciul foarte bine, am avut 2-0 la pauză, din păcate, din nou am fost egalați, e bine că am reușit să marcăm în ultimul minut, dar trebuie să facem ceva să nu mai luăm goluri așa ușor. Important era să câștigăm punctele puse în joc, făcuserăm două egaluri, aveam nevoie de puncte, ne bucurăm că le-am obținut, nu contează cine marchează și când o face”.

Valentin Buhăcianu, FC Hermannstadt

 

”A fost o perioadă grea, au făcut două egaluri la rând. Am reușit să revin, chiar mai devreme decât mă așteptam, sunt fericit că am revenit, sunt fericit că am câștigat și nu în ultimul rând sunt fericit pentru pasa de gol. Consider că o victorie în ultimul moment ajută foarte mult la moral, ne dă foarte multă încredere, chiar dacă puteam câștiga meciul mai devreme, pentru că am avut foarte multe ocazii să închidem jocul, dar este mai frumoasă o victorie obținută în minutul 92 (n.a. a fost în minutul 90+4). Astfel de emoții am mai trăit la meciul ci Iașul, când a dat Niță gol la ultima fază, dar vă dați seama că era un fel de derbi pentru noi și era important să câștigăm”.

Raul Opruț, FC Germannstadt

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia