Tribuna
PNL
Măldărășanu: ”Putem să spunem că suntem într-o criză de rezultate, dar nu ca joc”. Despre Baba Alhassan: ”Doar el știe ce e în mintea lui”
b.o.n.
751 vizualizari
Măldărășanu: ”Putem să spunem că suntem într-o criză de rezultate, dar nu ca joc”. Despre Baba Alhassan: ”Doar el știe ce e în mintea lui”

 

Antrenorul Marius Măldărășanu a declarat, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, că se poate vorbi despre o criză din punct de vedere al rezultatelor, având în vedere că Hermannstadt a pierdut ultimele patru dispute, dar nu același lucru, consideră el, se poate afirma și din punct de vedere al jocului. Măldărășanu consideră că la fiecare din aceste patru meciuri pierdute echipa sa ar fi meritat mai mult.

”Este clar că, având patru înfrângeri consecutive, putem spune că suntem într-o criză de rezultate, dar nu ca joc. Meciul a fost destul de greu. De data asta, Universitatea Craiova a fost echipa pragmatică, spre deosebire de meciul din campionat. Au venit acele goluri neașteptate, să îți marcheze fundașul stânga gol pe o acțiune în bandă e o problemă destul de gravă pe care trebuie să o gestionăm și să luăm decizii. (...) Dacă jocul nu îmi dădea încredere, mă gândeam și la alte lucruri, dar la fiecare meci din aceste patru meritam mai mult”, a spus Măldărășanu la microfonul Digi Sport.

Măldărășanu a fost dezamăgit de ratarea din prima repriză a lui Baba Alhassan, care a șutat în bară dintr-o poziție extrem de bună. Antrenorul lui Hermannstadt a recunoscut însă că ghanezul s-a confruntat recent cu unele probleme, dar speră ca fotbalistul să revină la forma bună care l-a propulsat în rândul celor mai buni marcatori din Superligă.

”Nu pot să îmi explic acea ratare a lui Alhassan. (...) Doar el știe ce e în mintea lui. El a avut o problemă după meciul cu UTA. Chiar dacă l-am menajat cu Brașov, el s-a antrenat două zile, două zile pauză. I-am spus că trebuie să joace pentru echipă. Acum are momente, poate și din cauza lipsei de antrenamente, nu mai face ce trebuie să facă în defensivă, își dorește să marcheze și pot apărea probleme. Este un jucător tânăr. Toate discuțiile l-au făcut să fie cu capul în nori. Să sperăm că îl vom recâștiga, a adăugat tehnicianul.

 

Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare

 

În ciuda startului bun de sezon, care face ca echipa să fie în continuare pe loc de play-off, cu o etapă înainte de finalul turului sezonului regular, Măldărășanu a declarat că obiectivul rămâne cel stabilit în vară, menținerea în Superligă.

”Play-off-ul nu a fost niciodată obiectivul. Obiectivul nostru este menținerea. Avantajul nostru este omogenitatea grupului. Dacă aș da cu biciul.. Poate ar trebui să fac și asta uneori, dar nu o voi face la televizor”, a mai spus Măldărășanu..

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA