FITS 2022
Tribuna
Măldărășanu nu dă vina pe sinteticul de la Chiajna pentru egalul din meciul cu Concordia. ”Când mingea vine țopăită, e și pentru o echipă, și pentru cealaltă”
b.o.n.
1423 vizualizari
Măldărășanu nu dă vina pe sinteticul de la Chiajna pentru egalul din meciul cu Concordia. ”Când mingea vine țopăită, e și pentru o echipă, și pentru cealaltă”

 

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene, nu crede că jucătorii adversarului de astăzi, Concordia Chiajna, au avut un avantaj prin faptul că s-a jucat pe obișnuitul teren sintetic.

”Și ei (n.a. ilfovenii) au jucat pe același teren, să nu credeți că, dacă ei fac antrenamente pe el, am înțeles o dată sau de două ori pe săptămână, înseamnă că e un avantaj. Nu! Mingea, când vine țopăită, cum îi spunem noi, este și pentru o echipă, și pentru cealaltă, pentru orice jucător. Important e să te adaptezi și să fi pregătit că mingea va veni sărită, așa, pe suprafața asta. Credem că, în perioada asta precompetițională care va urma, orice jucător și orice echipă își dorește un astfel de teren ca să se poată antrena, nu te poți antrena pe un teren înghețat sau mai știu eu ce. Terenurile astea au rostul lor, ce să spun? Am antrenat o echipă care a jucat pe sintetic și mulți o priveau ca un avantaj. Chiar nu este un avantaj, poate un pic (n.a. jucătorii de la Concordia) sunt obișnuiți, dar mingea-ți vine țopăită când nu te-aștepți. Dovadă că și Petre (n.a. Petrișor Petrescu) a jucat foarte mult pe sintetic de-a lungul timpului și probabil a fost unul din jucătorii noștri cei mai afectați, pentru că de multe ori când își pregătea mingea să tragă la poartă, i-a sărit. Asta e situația!”, a declarat Măldărășanu.

 

Înaintea meciului, ar fi fost mulțumit cu un punct! După meci, nu! De ce l-a înlocuit pe Plazonja

 

Măldărășanu a mai spus că s-ar fi mulțumit și cu un punct înaintea jocului, dar a lăsat să se înțeleagă că nu mai e de ajuns având în vedere că echipa sa jucat o repriză în superioritate. Tehnicianul a lămurit și înlocuirea atacantului sârb, în condițiile în care, în mod normal, ar fi trebuit să joace cu doi oameni de atac.

”Dacă mă întrebați la început, poate eram fericit cu un punct, ținând cont că jucam cu o echipă foarte, foarte bună, o contracandidată. Acuma, la cum a decurs jocul, cu acea eliminare, având superioritate, te gândești că ar fi trebuit să punem mai multe probleme, dar ei oricum aveau o defensivă foarte bună, s-au retras, au aglomerat foarte mult, noi am jucat încet. Am încercat! Nu l-aș fi scos pe Plazonja pentru că era normal să forțăm cu al doilea atacant, cu Bucuroiu, dar Plazonja avea cartonaș galben, la presiunea pe care au pus-o foarte accentuat. Am simțit-o, nu mi se pare prea normală toată situația asta. Și cu mingile... În fine, nu vreau să vorbesc, nu vreau să dau vina - Doamne ferește! - pe altceva! Însă, l-am scos pentru că risca foarte mult să fie eliminat. Dar, asta nu scuză cu nimic, am fi putut câștiga dacă jucam mai repede, să aducem mingea mai repede în fața porții sau în zonele laterale, să venim cu centrări și atunci puteam pune probleme mai mari”, a adăugat Măldărășanu.

 

Obiectivul, 7 puncte în ultimele 3 meciuri

 

Marius Măldărășanu a mai declarat că obiectivul echipei sale pentru ultimele trei meciuri din 2021 a fost obținerea a 7 puncte din 9 posibile, dar că, după eliminarea lui Piper, și-ar fi dorit 9 din 9.

”După acea înfrângere cu Steaua, urmând aceste trei meciuri, cu Astra, Petrolul și Chiajna, ne-am propus așa, 7 puncte... Și să zicem că le-am realizat, dar totodată, după această eliminare (n.a. a lui Bogdan Piper), am jucat în superioritate numerică 45 de minute, chiar ne-am fi dorit 9 puncte, să zicem victoria în seara asta. Dar, nu s-a putut! Băieții sunt de apreciat. Am avut foarte multe probleme, nu este o scuză, dar după acel meci de la Slobozia, pentru că pun accent pe meciul ăla, unde am pierdut foarte mulți jucători și după aceea am pierdut niște puncte care contează acum în clasament... Dar, va trebui să ne reorganizăm în această pauză și să sperăm că lucrurile vor fi sau cred că lucrurile vor fi mult mai bine”, a adăugat Măldărășanu.

Antrenorul a mai spus că jucătorii sibieni nu vor intra deocamdată în vacanță: ”Urmează o perioadă de antrenamente pentru că vacanța va fi foarte mare și nu putem să dăm liber imediat după weekendul ăsta”.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA