Tribuna
Măldărășanu, mulțumit! ”E un punct meritat, un rezultat echitabil!” Ce le-a spus jucătorilor săi în vestiar, la pauză...
b.o.n.
982 vizualizari
Măldărășanu, mulțumit! ”E un punct meritat, un rezultat echitabil!” Ce le-a spus jucătorilor săi în vestiar, la pauză...
© Vali MACREA

 

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu, s-a declarat mulțumit de punctul obținut în prima etapă a play-out-ului, la Voluntari. Tehnicianul consideră că jucătorii săi au calitate și puteau chiar obține toate cele 3 puncte cu ilfovenii, dar și că, pe final, s-a temut puțin să nu fie taxați.

”Consider că, totuși, este un punct câștigat. E un punct meritat, cred că a fost un rezultat echitabil. Un început, zic eu, mai bun din partea noastră, am încercat să controlăm jocul, să construim, însă am suferit la progresie, pentru că și Voluntariul e o echipă care se apără foarte bine, aglomerând zona centrală. Bineînțeles, având o tranziție pozitivă foarte bună, cu jucători rapizi... Asta s-a și întâmplat la prima fază când au ajuns în careu, în afară de fazele fixe, pe o dinamică bună, am luat gol.

Dar, mă bucur c-am revenit. Puteam mai mult, asta le-am spus și băieților în vestiar, puteam mai mult, pentru că avem calitate, asta consider eu, poate ei n-au încredere prea mare în ei, din păcate, însă erau spații, dacă ne mișcam mai mult, puteam avea o progresie așa cum îmi doresc. Pe final, a apărut și puțin teama de a nu pierde acest punct, ne-am retras și datorită presiunii pe care a pus-o Voluntariul cu acele schimbări de direcție în bandă și venind cu centrarea, având jucători cu talie, dar cred că, până la urmă, este un punct muncit și îmi felicit băieții”, a afirmat Măldărășanu în conferința de presă de după meciul cu formația lui Liviu Ciobotariu.

Măldărășanu a mai spus că jucătorii săi au resimțit o oarecare presiune încă din sezonul regular, nu se confruntă doar acum, în play-out, cu o astfel de stare. Moralul ”alb-roșilor” s-a schimbat în bine după ultimele rezultate, în speță victoriile cu Rapid și Craiova lui Mititelu.

”La noi, a fost o încărcătură mare și nu prea ieșeam, aduceți-vă aminte acest început de an când nu reușeam să câștigăm, chiar dacă jocurile erau bunicele, acceptabile, iar ocaziile, poate mai bune decât în alte meciuri. Am reușit, într-un târziu, să câștigăm în «Giulești» și credem că moralul nostru a început să crească, a venit și victoria din ultima etapă, contra Craiovei. Două echipe foarte bune și cred că, pe undeva, moralul nostru a crescut față de momentele în care băieții au aflat de acea depunctare, pentru că, pentru noi, asta a contat foarte mult din punctul ăsta de vedere. Iar odată cu începerea acestui play-out, cred că într-adevăr (n.a. băieții) au simțit presiunea foarte mare”, a completat Măldărășanu.

 

De ce l-a schimbat pe Paraschiv încă din prima repriză

 

Măldărășanu a explicat cum a schimbat jocul echipei sale după pauză și a explicat că l-a schimbat pe Daniel Paraschiv încă din prima repriză din cauza unor probleme de ordin medical, nedorind să riște o accidentare mai serioasă.

În primul rând, l-am pierdut pe Paraschiv. Bine, l-am pierdut meciul ăsta, pentru că a apărut o contractură și n-am vrut să riscăm. A zis că poate duce meciul până la pauză, dar exista riscul unei rupturi și n-am vrut asta. Atunci, am stabilit să-l schimbăm încă din prima repriză. Și, bineînțeles, l-am schimbat pe Biceanu cu Baba (n.a. Alhassan), am jucat un 4-3-3, Baba fiind un jucător mai ofensiv. Plus Limaj... Asta s-a întâmplat, chiar dacă nici Baba, neavând ritmul de joc, nu a fost așa cum ne dorim și cum cred că și-ar dori și el. A revenit după o accidentare. Pe urmă, când a revenit, a luat cartonaș galben, a luat al șaptelea cartonaș și a fost suspendat. Normal că nu are ritm. Dar, într-adevăr am pus și presiune, era și normal, eram conduși, trebuia să încercăm, să egalăm, cu riscul de a majora scorul Voluntariul pentru că, cum spuneam, e o echipă foarte bună de contraatac”, a adăugat Măldărășanu.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA