Tribuna
Măldărășanu le dă (și mai mult) moral jucătorilor săi înaintea meciului cu FCSB: ”Avem cinci victorii consecutive”.
Ovidiu BOICA
992 vizualizari
Măldărășanu le dă (și mai mult) moral jucătorilor săi înaintea meciului cu FCSB: ”Avem cinci victorii consecutive”.
© sportpictures.eu
După ce au încheiat anul cu victorii în fața primelor clasate, fotbaliștii sibieni debutează în noul an, pe ”Municipal”, cu ocupanta locului al treilea în Superligă, FCSB. Antrenorul ”alb-roșilor” spune că jucătorii săi au un moral foarte bun în urma succeselor din ultima perioadă.

 

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, susține că jucătorii săi au un moral foarte bun înaintea primului meci oficial din 2023, cel cu vicecampioana FCSB. ”Ca să-i motivez, le-am spus că avem cinci victorii consecutive”, spune Măldărășanu. Tehnicianul le-a mulțumit suporterilor că le vor fi alături ”alb-roșilor” și de data asta, la fel cum s-a întâmplat cu Farul, la revenirea pe ”Municipal”. În plus, Măldărășanu a vorbit la superlativ despre adversarul de duminică seara.

”Este al doilea joc pe terenul nostru. Se joacă, din câte am înțeles, cu casa plină și le mulțumim suporterilor că vor fi în număr mare, sunt singur că ne vor susține, cel puțin la fel de mult așa cum au făcut-o la meciul cu Farul. Am terminat anul foarte bine, cu două victorii contra a două echipe puternice, care se bat la titlu. Începem anul contra unei echipe care, datorită valorii lotului, își merită locul în clasament. A revenit în play-off după un început de campionat mai puțin bun. Va fi un meci greu, am spus-o mereu, au jucători de calitate, jucători de valoare și n-am cum să mă gândesc c-ar putea fi un meci ușor. Noi, din punct de vedere al moralului, suntem foarte bine, venim după o serie pozitivă, chiar le-am spus jucătorilor, așa ca să-i motivez și încrederea să fie la cote mari, avem cinci victorii consecutive, aici punând meciul de Cupă cu Chindia, două meciuri în campionat, cu Farul și CFR, iar după aceea, două în meciurile de pregătire, chiar dacă nu pun accent pe aceste victorii, dar totuși astea dau încredere. Atunci, asta aștept de la jucători (n.a. un moral bun), pentru că au, cu siguranță, calitate”, a declarat Măldărășanu într-o conferință de presă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA