Tribuna
AFF
Măldărășanu, înaintea derbiului cu prima clasată, Petrolul: ”Nu există favorită!” Trei jucători importanți de la FC Hermannstadt, incerți
Ovidiu BOICA
1569 vizualizari
Măldărășanu, înaintea derbiului cu prima clasată, Petrolul: ”Nu există favorită!” Trei jucători importanți de la FC Hermannstadt, incerți
© Vali MACREA

 

Pentru echipa sibiană, aflată pe locul secund înaintea acestei etape, la două puncte în spatele adversarului de joi seara, Petrolul, și cu tot atâtea peste ”U” Cluj, care completează podiumul, urmează trei ”finale”, după cum susține antrenorul ”alb-roșilor”, Marius Măldărășanu. Prima dintre acestea e chiar cea cu prahovenii lui Nae Grigore, dupăp care urmează cele cu echipa ”șepcilor roșii”, pe ”Cluj Arena”, și cu Steaua, la Mediaș. Sibienii vor încerca, mâine seară, să rămână singura formație care n-a pierdut în play-off, dar misiunea le va fi cu mult mai grea cu cât din lot ar putea absența mai mulți jucători importanți, iar acum situație este cu totul alta decât la jocul din sezonul regular, când au câștigat cu 1-0.

”Nu există favorită în acest derbi”, consideră Marius Măldărășanu, antrenorul ”alb-roșilor”. ”Trebuie să fim echilibrați, nu se joacă acum promovarea”, a adăugat tehnicianul lui Hermannstadt. 

”Pentru mine, jocul cu Petrolul este cel mai important, în primul rând pentru că este următorul și, plus de asta, întâlnim liderul campionatului. Este final de campionat, iar toate echipele au probleme de lot, cu accidentări. Nu cred că există o favorită în acest derbi. Se întâlnesc două echipe bune ale campionatului. Le-am spus băieților că nu se joacă promovarea în meciul de mâine. Mai avem 3 «finale» și bineînțeles că ne dorim să câștigăm cele 3 puncte. Vom da totul. Dar, trebuie să fim echilibrați”, a fost declarația făcută de Măldărășanu în conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul.

Măldărășanu va afla doar la ora jocului dacă se poate baza pe serviciile a trei jucători de bază, fundașul central Ionuț Stoica, căpitanul Petrișor Petrescu și golgeterul din această primăvară, Daniel Paraschiv, care are cinci reușite de când a fost împrumutat de campioana CFR Cluj la FC Hermannstadt.

Partida de mâine seară, de la Mediaș, va fi condusă la centru de Marian Barbu din Făgăraș, acesta fiind ajutat la cele două linii de Florin Păunescu (Rm. Vâlcea) și Ionuț Marius Bobe (București). Rezervă a fost delegat Szabolcs Kovacs (Carei/Satu Mare), iar observatori, Nicolae Grigorescu (Timișoara) din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor și Viorel Lolea (Reșița) din corpul observatorilor Federației Române de Fotbal.

Meciul dintre FC Hermannstadt și Petrolul va începe la ora 20:00 și va fi transmis în direct de DigiSport 1, Look Sport și Orange Sport.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA