Tribuna
Apa Canal
Măldărășanu: ”Este o victorie meritată, chiar dacă am câștigat pe final”
b.o.n.
1222 vizualizari
Măldărășanu: ”Este o victorie meritată, chiar dacă am câștigat pe final”

 

Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, era de părere, la finalul jocului de la Arad, că echipa sa a controlat ostilitățile în mare parte, iar victoria este una meritată.

”Nu știu dacă ar fi multe de spus. Este clar că victoria - cred eu - este meritată, chiar dacă am câștigat pe final. Și spun asta datorită jocului, datorită evoluției băieților noștri. Cred eu că l-am controlat în mare parte. Nu-mi aduc aminte de o ocazie a echipei UTA decât în faza premergătoare golului nostru de 2-1. Știam foarte bine jocurile UTA-ei din meciurile de-acasă, pentru că este o echipă cu profil ofensiv, am spus asta și la conferința noastră de presă și la flash-uri, o echipă care are jucători cu o mare calitate și am încercat să blocăm spațiile, zonele centrale. Și atunci, au abuzat de mingi lungi, bazându-se pe valoarea individuală și, bineînțeles, fazele fixe, pentru că am avut ceva probleme în prima repriză, pe început de joc. În rest, meciul a fost controlat de noi ca și posesie, am avut progresie, am avut și alte faze foarte bune, dar ne-a lipsit poate ultima pasă, sau decizia luată în momentele respective a fost greșită”, a spus Măldărășanu.

 

”Mentalitate de învingători”

 

Altfel, Măldărășanu e de părere că jucătorii săi au dat încă o dată dovadă de ”mentalitate de învingători” după ce au obținut al treilea succes la rând în prelungiri, după vitoriile de la Pitești (1-0) și de la Mediaș, cu Petrolul (2-1). Tocmai de aceea, tehnicianul crede că, pe viitor, adversarii nu vor mai risca să atace pe final, tocmai pentru a evita să mai primească gol în ultimele minute.

”Asta înseamnă mentalitate de învingători. Am spus-o și mai devreme, de fapt spuneau băieții în vestiar că viitoarele noastre adversare nu ne vor mai ataca pe final. Dar, dacă s-ar juca 80 de minute, ar apărea golurile în minutul 79. Tot pe final de joc ar fi, nu? Ne dorim foarte mult să câștigăm, ați simțit asta, ați văzut că în multe momente forțam jucătorii să urce foarte mult cu mingea, să câștigăm spațiu... Și la faza respectivă, în momentul în care a trecut mingea prin fața porții, repet, ocazia UTA-ei, asta le-am cerut. Bineînțeles, în momentul în care câștigi pe final sau în minutele de prelungire, este clar că ai șansă. Echipa care pierde, normal că poate spune că a avut ghinion. Dar, îmi felicit băieții, pentru că cred în ei până la capăt”, a adăugat Măldărășanu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA