Tribuna
Măldărășanu, după victoria cu 6-0 în fața Daciei Unirea Brăila: ”Scorul putea fi mult mai mare, însă nemulțumitului i se ia darul”
Ovidiu BOICA
1983 vizualizari
Măldărășanu, după victoria cu 6-0 în fața Daciei Unirea Brăila: ”Scorul putea fi mult mai mare, însă nemulțumitului i se ia darul”
© Vali MACREA

 

Antrenorul echipei sibiene, Marius Măldărășanu, a recunoscut că nu totul a fost roz în meciul cu Dacia Unirea Brăila, încheiat cu o victorie categorică a jucătorilor săi, scor 6-0. Măldărășanu s-a temut la 2-0, văzând că ”alb-roșii” au tratat superficial mai multe faze, în opinia sa. Cu toate acestea, tehnicianul și-a felicitat jucătorii, declarând că acest meci a fost ca o descătușare după egalul de la Drobeta Tr. Severin, cu Viitorul Pandurii, din etapa precedentă. În plus, Măldărășanu crede că diferența de pe tabelă ar fi putut fi și mai mare, dar se mulțumește și cu cele șase goluri diferență pentru că ”nemulțumitului i se ia darul”.
”Până la urmă, scorul este o realitate a ceea ce s-a întâmplat în teren. Am fost un pic supărat pe ei (n.a. jucători), pentru că la 2-0 am tratat foarte superficial anumite faze, deja nu mai țineam de minge, toți jucătorii voiau să joace decisiv și am trăit pe pielea mea, de două ori, să revină adversarul de la 3-0, s-a făcut 3-3, chiar am pierdut un campionat și știu foarte bine ce înseamnă asta. Per ansamblu, ce pot să spun, mă bucur că s-au descătușat, bineînțeles au fost foarte multe ocazii, scorul putea fi mult mai mare, însă nemulțumitului i se ia darul, cum se spune. Mă bucur că au fost altruiști și Balaure - și nu este primul meci - și Buhăcianu la fel. Din păcate au fost alte momente despre care unii ar spune că a existat o doză de egoism, dar nu, a fost doar un mod de a interpreta fazele, poate greșit. Au aceste circumstanțe din partea mea. Însă, nu pot să-i felicit decât pentru dăruire, au avut o reacție bună după meciul de la Tg. Jiu (n.a. de la Drobeta Tr. Severin, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, 1-1), pentru că au fost destul de apăsați, ca toată lumea și, una peste alta, 3 puncte, cu un scor mare, trebuie să ne dea încredere pentru ce va urma”, a afirmat Măldărășanu.

 

Balaure: ”Aveam nevoie să marchez”

Autorul unei ”duble” în meciul cu Dacia Unirea Brăila, Silviu Balaure, era bucuros, la finalul meciului de la Mediaș, că și-a trecut numele pe lista marcatorilor, afirmând că cele două goluri îi dau mai multă încredere pentru următoarele partide.

© Vali MACREA

”Mă bucur că am reușit să marchez, aveam și eu nevoie să marchez pentru a căpăta mai multă încredere. A fost un meci bun. Am ratat foarte mult la Severin și azi (n.a. sâmbătă) aveam nevoie de această victorie. Mă bucur că am reușit să obținem cele 3 puncte și acuma trebuie să ne pregătim pentru meciul de Cupă (n.a. miercuri, 22 septembrie, ora 16:30, cu CAO Oradea, în deplasare)”, a declarat Balaure.

Intrat la pauza meciului cu Dacia Unirea, în locul lui Năstăsie, Silviu Balaure a marcat în minutele 48 și 90+2 în poarta lui Andrei.

 

Buhăcianu: ”Sperăm să o ținem la fel”

Celălalt jucător care a reușit o ”dublă” cu Dacia Unirea, Vali Buhăcianu, a spus, la finalul întâlnirii de sâmbătă, că mai important decât cine înscrie este ca echipa sibiană să obțină victoria.Atacantul speră ca FC Hermannstadt să continue să obțină rezultate pozitive.

© Vali MACREA

”Important e să dăm gol, nu contează cine și cum marchează, important este să câștigăm, cum am făcut-o astăzi (n.a. sâmbătă). Ne bucurăm pentru victorie, dar de mâine (n.a. duminică) pregătim următorul joc, să mergem în Cupă și să câștigăm. Ne bucurăm că am reușit să marcăm șase goluri, sperăm ca, în următoarele meciuri, să o ținem la fel și să obținem victorii, pentru că de astea avem nevoie. Mă așteptam (n.a. la o victorie la scor), avem o echipă bună. În fiecare meci, să reușim să marcăm goluri, să câștigăm puncte”, a afirmat Buhăcianu.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia