Tribuna
Măldărășanu duce în cantonamentul de la Bolu 24 de jucători. Brazilianul Castro e așteptat direct în Turcia. Noutățile: Selimovic, Căpușă, Ivanov și ”neamțul” Vuc!
Ovidiu BOICA
1646 vizualizari
Măldărășanu duce în cantonamentul de la Bolu 24 de jucători. Brazilianul Castro e așteptat direct în Turcia. Noutățile: Selimovic, Căpușă, Ivanov și ”neamțul” Vuc!
© Facebook FC Hermannstadt

 

FC Hermannstadt deplasează în cantonamentul din Turcia, de la Bolu,  un lot de 24 de jucători. Printre aceștia se numără fundașul dreapta Tiberiu Căpușă, venit de la UTA Arad, luxemburghezul Vahid Selimovic, care s-a prezentat la noua sa echipă după celel două amicale susținute cu naționala țării sale în prima parte a lunii iunie, cu Franța și Belgia, bulgarul Antoni Ivanov, precum și Alexandru Luca șiIanis Mihart, reveniți după împrumuturile la ACS Mediaș, respectiv CS Tunari.
De asemenea, Ianis Gândilă a fost inclus în lotul pentru stagiul de pregătire din Turcia, la fel ca Patrick Vuk, atacantul de la Stuttgart II, aflat în probe.

Transferat în această vară, brazilianul Mateus Castro este așteptat direct în cantonamentul de la Bolu.

În ceea ce-i privește pe ceilalți jucători cărora le-a expirat împrumutul la alte echipe, ghanezii Emmanuel Baba Ayine și Saeed Issah, aceștia nu intră pentru moment în atenția sibienilor.

Lotul deplasat în Turcia este format din Cătalin Căbuz, Vlad Muțiu, Alexandru Uțiu - portari; Ionuț Stoica, Florin Bejan, Valerică Găman, Vahid Selimovic, Tiberiu Căpușă, Kevin Ciubotaru - fundași; Silviu Balaure, Cristi Neguț, Ciprian Biceanu, Dragoș Iancu, Alessandro Murgia, Antoni Ivanov, Alexandru Oroian, Alexandru Jipa, Ianis Gândilă, Ianis Mihart, Alexandru Luca - mijlocași; Daniel Paraschiv, Ianis Stoica, Cosmin Bucuroiu, Patrick Vuc - atacanți. Staff tehnic: Marius Măldărășanu (antrenor principal), Laurențiu Costache, Valentin Negru (antrenori secunzi), Florin Berța (antrenor cu portarii), Sergiu Coc (preparator fizic), Dragoș Rusu (medic), George Halmaghi (kinetoterapeut), Mircea Fățan (maseur). Staff administrativ: Radu Neguț, Dănuț Perjă.

comentarii
1 comentarii

Castro este așteptat, dacă vrea sa vina. Se spune prin targ ca a primit o oferta mai tentanta financiar și n-ar mai vrea sa-si facă apariția pe la noi. Deși este sub contract.
me
16.06.2024 20:22
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica