Tribuna
PNL
Măldărășanu, despre meciul cu FC ”U” Craiova 1948: ”Multe nu sunt de spus, știm foarte bine ce echipă întâlnim”
Ovidiu BOICA
485 vizualizari
Măldărășanu, despre meciul cu FC ”U” Craiova 1948: ”Multe nu sunt de spus, știm foarte bine ce echipă întâlnim”
© primasport.ro

 

Marius Măldărășanu a mai spus că victoria este singurul rezultat acceptat în duelul de mâine după-masă, din meciul cu Craiova lui Mititelu, dacă sibienii vor să mai ajungă în play-off.

Tehnicianul a punctat faptul că, în ultima vreme, oltenii joacă ”la extreme”, făcând referire la faptul că au doar trei partide terminate la egalitate în actualul sezon.

”Multe nu sunt de spus. Și dacă nu aveam șanse la play-off, ne doream să câștigăm mâine (n.a. vineri), ca de altfel în fiecare meci. Mai sunt patru etape, ne facem calcule de puncte. E-adevărat, cu un număr de puncte putem ajunge în play-off. Depinde și de celelalte rezultate, însă mâine (n.a. vineri) trebuie să ne dorim să câștigăm cu adevărat. Spun asta pentru că au fost meciuri mai puțin bune în ultima perioadă și trebuie să câștigăm pentru a spera la ceea ce-și dorește toată lumea, play-off-ul.

Știm foarte bine ce echipă întâlnim, o echipă foarte bună, o echipă care, de anul trecut, joacă la extreme, adică ori e albă, ori e neagră, gri e mai puțin. Au plusurile lor și în momentele acelea trebuie să fim foarte exacți în defensivă și bineînțeles au inexactități în apărare și atunci trebuie să fim preciși. Preciși, așa cum n-am fost în multe meciuri, pentru că altfel eram foarte sus. Dar datorită lipsei de precizie în fața porții... Am discutat asta mereu, jucătorii știu, sunt conștienți și cred pâîn al 12-lea ceas că lucrurile astea se vor întoarce. Am avut foarte multe ocazii și cred că lucrurile astea se vor întoarce, mai devreme sau mai târziu. Acuma, sper să nu fie prea târziu”, a declarat Măldărășanu.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA