Tribuna
Măldărășanu, despre cei doi jucători sibieni prezenți la acțiunile echipelor naționale: ”Opruț trebuie să înțeleagă că Dumnezeu i-a mai dat o șansă. Ianis a făcut un joc consistent în Armenia! Alți doi jucători de la Hermannstadt, în atenția selecționerului Edward Iordănescu
Ovidiu BOICA
859 vizualizari
Măldărășanu, despre cei doi jucători sibieni prezenți la acțiunile echipelor naționale: ”Opruț trebuie să înțeleagă că Dumnezeu i-a mai dat o șansă. Ianis a făcut un joc consistent în Armenia! Alți doi jucători de la Hermannstadt, în atenția selecționerului Edward Iordănescu
© Facebook FC Hermannstadt
Raul Opruț a revenit de la naționala mare, în vreme ce Ianis Stoica, atacantul convocat la tineret de Daniel Pancu, a făcut joncțiunea cu lotul de-abia aseară, în Capitală.

 

Marius Măldărășanu a vorbit, înaintea plecării spre Voluntari, despre cei doi jucători care au participat, zilele trecute, la acțiunile echipelor naționale.

Despre Raul Opruț, care a fost titular în naționala mare și a jucat 87 de minute în amicalul cu Columbia, de la Madrid, pierdut cu 3-2, ”Măldă” susține că jucătorul trebuie să înțeleagă că a mai primit o șansă și să facă tot posibilul să profite de ea, în încercarea de a prinde turneul final al Campionatului European. Tehnicianul crede că fundașul stânga are șansa lui de a prinde lotul pentru EURO din Germania, la vară, cum de altfel alți doi jucători din lotul său, Butean și Paraschiv, se află în vederile selecționerului Edward Iordănescu.

În ceea ce-l privește pe Ianis Stoica, acesta a făcut joncțiunea cu lotul sibienilor de-abia aseară, la București.

”Mă bucur pentru ei. Vorbind strict de Raul (n.a. Opruț), trebuie să-nțeleagă că Dumnezeu i-a mai dat o șansă. Mă bucur c-a făcut un joc acceptabil. Am vorbit cu el mai mult aseară (n.a. miercuri) și reproșurile mele, în ghilimele, sunt că trebuie mai mult pe faza de atac, asta-i cer și la echipa de club, dacă vrea să-și ridice nivelul, să joace la un nivel și mai înalt. Vorbim și despre echipa națională. Trebuie să vii cu un aport mult mai mare pe faza de atac. Îi trebuie mai multă încredere în el. Da, e adevărat, nu ne-așteptam să joace atât de mult.

Acuma, să sperăm că-i refacem până mâine (n.a. vineri), pentru că nu este ușoară această deplasare, mai ales în ceea ce-l privește pe Ianis (n.a. Stoica), pentru c-a fost deplasarea asta (n.a. în Armenia), din câte am înțeles, cu escală, 14-16 ore și el o să facă joncțiunea astăzi (n.a. joi) după-amiază, când ajungem la București. Da, mă bucur și pentru el, a făcut un joc consistent, era în formă și mă bucur că «Pancone» (n.a. Daniel Pancu) l-a selecționat.
Acuma, depinde doar de ei, depinde doar de ei, ei trebuie să răm
ână cu picioarele pe pământ, să-și facă treaba la echipa de club și nu se știe niciodată ce se va-ntâmpla, vorbim strict de Campionatul European, vizavi de Raul și nu numai. Este și «Buti» (n.a. Mihai Butean), este și «Para» (n.a. Daniel Paraschiv), am înțeles că sunt pe lista lărgită, vedeți că pot apărea accidentări de nicăieri și atunci trebuie să fii pregătit și în formă”, a mai spus Măldărășanu.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA