Tribuna
PNL
Măldărășanu, despre acuzațiile de ”omenie” ale lui Gigi Becali după meciul Rapid - FC Hermannstadt 2-0: ”Suferim de scenarită!”
Ovidiu BOICA
715 vizualizari
Măldărășanu, despre acuzațiile de ”omenie” ale lui Gigi Becali după meciul Rapid - FC Hermannstadt 2-0: ”Suferim de scenarită!”
© Vali MACREA

 

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene, s-a arătat deranjat de insinuările lui Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, de după meciul pierdut de Hermannstadt pe ”Giulești”, în etapa trecută, scor 2-0. Latifundiarul din Pipera era de părere că sibienii au lăsat-o mai moale cu fotbalul în meciul cu Rapid, contracandidata la titlu a FCSB-ului, invocând trecutul rapidist al antrneorului Măldărășanu și al mai multor jucători din staff-urile clubului sibian, în frunte cu președintele executiv Dănuț Coman.

Măldărășanu a declarat, pentru contul de Facebook al clubului de pe ”Municipal”, că jucătorii săi s-au confruntat cu același tip de acuzații și după înfrângerea de pe ”Arena Națională”, cu FCSB, dar și că, de pe partea lui, consideră că sibienii au făcut lucrurile corect.

În plus, Măldărășanu crede că, prin acuzele aduse de Gigi Becalii, ”roș-albaștrii” au dorit să distragă atenția după semieșecul acestora pe terenul lui ”U” Cluj

”Poți să te-amuzi, dar pe partea cealaltă, suntem în 2024 și suferim de scenarită. Mi-aduc aminte când am pierdut contra FCSB-ului, odată și cu vânzarea de către club a lui Baba (n.a. Alhassan), ne-a bătut FCSB-ul și au venit din alte direcții același gen de situații, adică noi oricum am da-o, nu e bine, că jucăm pentru unii sau că jucăm pentru ceilalți. Nu se pune problema, nu s-a pus niciodată, mergem liniștiți acasă, punem capul pe perină și dormim liniștiți pentru că facem lucrurile corect, bune sau rele, dar le facem corect. În rest, nu pot să spun decât că, datorită rezultatului de la Cluj (n.a. ”U” - FCSB 0-0) s-a vrut devierea atenției. Și anume, de la situația cu egalul lor în deplasare, au ajuns la un scenariu vizavi de noi și de Rapid”, a declarat Măldărășanu.

Gigi Becali declarase, duminică seara, că și-ar fi dorit-o pe FC Hermannstadt în play-off, dar că după jocul acesteia cu Rapid, pierdut cu 2-0, s-a răzgândit.

Domne, voiam să fie Hermannstadt, dar acum nu mai vreau după meciul cu Rapid. Dacă e omenie? Eu nu cred, dar dacă e ca ăia? Poate sunt eu fraier, dar eu nu știu acum. Dar în play-off e posibil să fie omenie. Dacă ești locul 6 sau 5 în play-off de ce să mai tragi?”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Măldărășanu a adăugat că echipa sa n-are cum să se preteze la astfel de jocuri de culise de vreme ce se află în lupta pentru play-off: ”Acuma, fiecare punct pentru noi este foarte important, că e luat la Rapid, că e la CFR, că e la FCSB, fiecare punct e important. E adevărat, victoria este extraordinară, punct cu punct, în cazul unui egal, se contorizează, înfrângerea e dureroasă”.

FC Hermannstadt joacă, vineri, de la ora 17:00, pe ”Municipal” cu FC ”U” Craiova 1948 în etapa a XXVII-a a Superligii.

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA