Tribuna
Măldărășanu: ”Deocamdată nu suntem pe o pantă bună. Chiar dacă ne aflăm în lupta pentru locul 6, suferim ca joc, ca încredere”
Ovidiu BOICA
572 vizualizari
Măldărășanu: ”Deocamdată nu suntem pe o pantă bună. Chiar dacă ne aflăm în lupta pentru locul 6, suferim ca joc, ca încredere”
© sportpictures.eu

 

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei sibiene, a declarat la flash-interviurile de după meciul cu Rapid, pierdut cu 2-0, că tactica sa, de a începe meciul cu trei fundași centrali, a dat roade în prima repriză. Tehnicianul a adăugat că a fost nevoit să-l schimbe pe Valerică Găman în debutul părții secunde.

Cu toate acestea, Măldărășanu consideră justă victoria giuleștenilor și spune că jucătorilor săi le-a lipsit încrederea.

”A funcționat foarte bine în prima repriză (n.a. apărarea cu trei fundași centrali). Într-adevăr, pe faza de atac am stat foarte jos în multe momente, n-am împins jocul în ofensivă. Am avut totuși câteva situații bune la 0-0, dar e clar, Rapidul e echipa mai bună, a controlat jocul, au venit în terenul nostru... N-au avut ocazii, vorbesc de prima repriză. În a doua repriză, când am început să jucăm, normal că au apărut și golurile, pe două contraatacuri. Era normal să schimbăm ceva, Găman oricum urma să fie schimbat pentru că se lovise în prima repriză și avea și cartonaș galben, oricum îl schimbam. Din păcate, am luat gol. Pe urmă am schimbat sistemul iar, 4-2-3-1. Pe retragerea lor am câștigat și noi teren dar nu putem spune că meritam ceva în seara asta. Trebuie mai multă încredere, trebuie mai multă mișcare, pentru că s-a văzut încrederea pe care o au ei (n.a. giuleștenii). Dacă ai și posesia, în momentul în care te miști, serviciul jucătorului cu mingea... Noi n-am făcut asta și atunci jucătorii care aveau mingea, neavând soluții, au pierdut-o. Apare contraatacul și (n.a. giuleștenii) sunt letali pe contraatac, jucători cu calitate. Dar n-avem ce să facem, mergem înainte. Felicit Rapidul, este o victorie meritată. Nimic de zis, este fotbal, normal că ne doare. Ne-am fi dorit mai mult dar deocamdată nu suntem pe o pantă bună. Chiar dacă suntem acolo, în lupta pentru locul 6, suferim ca joc, ca încredere”, a declarat Măldărășanu la DigiSport.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA