Tribuna
Măgura - SCM Rm. Vîlcea 25-22 / Au copt-o cât au copt-o, dar și când le-a ieșit... Cisnădia îngenunchează campioana!
b.o.n.
1172 vizualizari
Măgura - SCM Rm. Vîlcea 25-22 / Au copt-o cât au copt-o, dar și când le-a ieșit... Cisnădia îngenunchează campioana!
Echipa din Cisnădie nu mai reușise să obțină o victorie de 11 meciuri. Acum, când le-a reapărut zâmbetul pe fața fetelor lui Aelx Weber, victimă a căzut tocmai campioana en-titre, SCM Rm. Vîlcea. În prezent, Măgura e pe locul 9 în clasamentul Ligii Florilor, cu 24 de puncte.

 

Măgura a produs surpriza în Liga Florilor, răpunând-o tocmai pe campioana SCM Rm. Vîlcea. Pentru Alex Weber, ”principalul” echipei din Cisnădie, succesul obținut în fața formației lui Florentin Pera vine exact la fix după ce fetele sale pierduseră ultimele 11 partide oficiale, fie că a fost vorba de campionat, EHF Cup sau Cupa României.

Sâmbătă seara, Cisnădia a controlat jocul cu oltencele de la un capăt la altul. Ada Moldovan și compania și-au luat astfel revanșa pentru nenumăratele eșecuri din ultima vreme, ultima victorie a Măgurii datând de pe 6 noiembrie 2019!

Măgura a fost în permanență la conducere pe tabela de marcaj. În prima repriză, formația din Cisnădie a condus cu 11-7 ('24) şi 12-8 ('27), la pauză având avantaj de 3 goluri (13-10). Sibiencele au avut după pauză tot un avantaj de 3 goluri, în mai multe momente (21-18, 23-20). Pe final, formația lui Alex Weber și Bogdan Nițu a condus și cu 25-21, câştigând în cele din urmă cu 25-22.

Pentru Măgura au înscris Ana-Maria Tănăsie (7 goluri), Andreea Predoi (5), Natalia Viniukova, Maria Panici (câte 4), Ada Moldovan (3), Cristina Nan 1 și Mihaela Ani-Senocico (câte unul).

Golurile echipei vâlcene au fost reuşite de Kristina Liscevic (9), Asma Elghaoui (4), Marta Lopez Herrero, Ann Grete Norgaard, Irina Glibko (câte două), Alicia Fernandez Fraga și Samara Da Silva Vieira (câte unul).

Eșecul formației din Rm. Vîlcea a relansat lupta pentru primul loc. SCM-ul a fost egalat la puncte de CSM București. Pe locul al treilea este Minaur Baia Mare, cu 27 de puncte, iar în imediata vecinătate a podiumului este Gloria Bistrița, tot cu 27 de puncte, dau cu un meci mai puțin disputat. Măgura ocupă locul 9, cu 21 de puncte.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia