Tribuna
Măgura, o nouă calificare în grupele Ligii Europene
b.o.n.
1027 vizualizari
Măgura, o nouă calificare în grupele Ligii Europene
Echipa lui Alex Weber va juca pentru a treia oară în ultimele 4 sezoane ale competiției continentale.

 

Echipa din Cisnădie s-a calificat în grupele competiţiei feminine de handbal EHF European League, după ce a învins echipa maghiară DVSC Schaeffler, cu scorul de 25-21 (15-9), duminică, pe teren propriu, în manşa secundă a turului al treilea preliminar.

Măgura este a doua echipă din România care se califică în grupe, după ce săptămâna trecută a terminat la egalitate (22-22), la Debrecen.

Echipa antrenată de Alexandru Weber și Bogdan Nițu a dominat jocul de duminică de la un capăt la altul, având în prima repriză avantaj pe tabelă chiar şi de 6 goluri (11-5, 12-6 şi 15-9). În repriza secundă, formația vizitatoare s-a apropiat la 3 goluri (18-15, 19-16 şi 23-20), însă sibiencele au câştigat fără emoţii, cu 25-21.

Pentru echipa din Cisnădie au înscris Maria Bardac (7 goluri), Marilena Neagu (6), Dana Abed-Kader (5), Valentina Blazevic (4), Dijana Radojevic, Andreea Ianăşi și Raluca Băcăoanu (câte unul).

Portarul Măgurii, rusoaica Kira Trusova, a fost şi de data aceasta în mare formă, apărând 14 aruncări, ceea ce înseamnă un procent de 41 la sută.

Golurile echipei maghiare au fost reuşite de Anna Kovacs (4), Mira Vamos (3), Rebeka Arany (3), Karina Iejikova (3), Szimonetta Regina Planeta (3), Luca Laura Poczetnyik (două), Petra Vamos, Dorina Korsos și Petra Tovizi (câte unul). Ann-Cathrin Giegerich a parat 7 şuturi (24 la sută).

Cealaltă reprezentantă a ţării noastre în grupele EHF European League este SCM Rm. Vîlcea, în timp ce Gloria Buzău a ratat şansa de a se califica.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA