Tribuna
Sevis
Măgura, la 90 de minute de calificarea în barajul pentru promovarea în eșalonul secund
b.o.n.
2710 vizualizari
Măgura, la 90 de minute de calificarea în barajul pentru promovarea în eșalonul secund
Aflată la 5 puncte de Gilortul Tg. Cărbunești și de Gaz Metan 2, ultima însă fără drept de promovare, echipa din Cisnădie și-ar putea asigura astăzi, cu două etape înainte de finalul sezonului, participarea la barajul pentru promovarea în Liga 2. Măgura are nevoie de o victorie, pe teren propriu, cu Viitorul Dăești.

 

După Viitorul Șelimbăr, deja câștigătoarea Seriei a VII-a, o altă echipă sibiană și-ar putea asigura mai devreme locul în barajul pentru promovarea/menținerea în Liga 2. Măgura ocupă locul secund, cu 29 de puncte, cu 5 mai multe decât Gaz Metan 2 și Gilortul Tg. Cărbunești. Cum echipa a doua a Mediașului nu are drept de promovare, singura care a mai rămas ”în cărți” pentru locul secund, alături de Măgura, este Gilortul.

Formația pregătită de Neluțu Luca are nevoie de o nouă victorie, a cincea consecutivă, pentru a-și asigura locul la baraj încă de pe acum, cu două etape înainte de finalul sezonului. Măgura joacă vineri, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Viitorul Dăești, o echipă de mijlocul clasamentului, în vreme ce Gilortul se deplasează la Rășinari, unde va juca, tot astăzi, cu FC Hermannstadt 2. Jucătorii Măgurii vin după cel mai clar succes al lor din actualul sezon, scor 8-0, pe terenul ultimei clasate, Minerul Costești, în care au înscris mai multe de jumătate din golurile pe care le reușiseră în precedentele 14 jocuri de campionat.

Măgura a câștigat și meciul din tur cu Viitorul Dăești, scor 1-0.

În cazul în care vor obține calificarea la barajul pentru promovarea/menținerea în Liga 2, cisnădienii o vor întâlni pe câștigătoarea Seriei a VIII-a, în vreme ce Șelimbărul va juca împotriva ocupantei locului secund din aceiași serie. Apoi, câștigătoarele din cele două meciuri se vor întâlni între ele.

Câștigătoarea Seriei a VII-a, Viitorul Șelimbăr, joacă sâmbătă, de la ora 17:00, la Petroșani, cu CSM Jiul, în vreme ce echipa a doua a Gazului primește vizita ultimei clasate, Minerul Costești, jocul fiind programat astăzi, la ora 17:00, urmând să se dispute la Copșa Mică.

 

LIGA 3, SERIA A VII-A, ETAPA A XVI-A

Vineri, 16 aprilie, ora 17:00

FC Hermannstadt 2 - Gilortul Tg. Cărbunești (în tur 0-0)

Măgura Cisnădie - Viitorul Dăești (1-0)

Gaz Metan 2 Mediaș - Minerul Costești (1-1)

Sâmbătă, 17 aprilie, ora 17:00

Flacăra Horezu - CSM Deva (1-1)

CSM Jiul Petroșani - Viitorul Șelimbăr (0-1)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia