Tribuna
AFF
Măgura, în sferturile de finală ale Cupei României
Ovidiu BOICA
1347 vizualizari
Măgura, în sferturile de finală ale Cupei României
Echipa din Cisnădie a câștigat, miercuri seara, pe teren propriu, la o diferență de 6 goluri în fața unei alte formații din Liga Florilor, CSM Slatina.

 

Măgura s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins-o, pe teren propriu, pe CSM Slatina, ocupanta locului 11 în clasamentul Ligii Florilor după 19 etape.

Primele minute ale meciului din Sala Sporturilor au fost echilibrate. Măgura avea avantaj minim după 11 minute (6-5), dar s-a desprins la cinci lungimi în următoarele 5 minute (10-5). Oltencele au reacționat pe măsură și au egalat până la pauză, la cabine cele două echipe intrând cu 13-13 pe tabelă.

În 8 minute de la reluare, Măgura s-a pus la adăpostul a patru goluri (18-14). Jucătoarele lui Alex Weber și Bogdan Nițu au avut avantaj pe tabelă până la finalul întâlnirii, reușind să se impună în cele din urmă cu 26-20.

Pentru echipa din Cisnădie au marcat Timea Tătar (7 goluri), Marilena Neagu (6), Iuliia Gariaeva (4), Valentin Blazevic (3), Dana Abed-Kader, Elena Gjorgjijevska (câte două), Maria Bardac și Sorina Marin (câte unul). Din lotul Măgurii pentru acest meci au mai făcut parte portărițele Kira Trusova, Renata de Arruda și Andreea Ilie, Raluca Băcăoanu, Reka Tamas, Daniela Necula și Dijana Radojevic.

În sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat CSM București (30-18 cu Dunărea Brăila, în deplasare), CSM Galați (29-27 cu CSU Știința București, pe teren propriu), Rapid București (38-22 cu CSM Tg. Jiu, în deplasare), Gloria Bistrița-Năsăud (23-21 cu HC Zalău, în deplasare), SCM Rm. Vîlcea (24-18 cu Dacia Mioveni, în deplasare) și SCM Gloria Buzău (43-34 cu CSM Corona Brașov, în deplasare). MeciulSCM Craiova - Minaur Baia Mare va avea loc pe 15 aprilie.

comentarii
1 comentarii

PREMIILE GAZETĂRIEI SPORTIVE
PENTRU ANUL 2021
radio Adrian Fetecău (Radio România Actualități)
emisiune "Prietenii lui Ovidiu”
comentariu TV Bogdan Nevel (Eurosport)
presă scrisă Justin Gafiuc (PlaySport)
foto Valentin Macrea (sportspictures.ro)
blog sportiv Ovidiu Pețenghea (aimx.ro)
tânăr jurnalist Alin Grigore (ProSport)
carte sportivă Emil Hossu-Longin ("AIR MAJESTY –
Michael Jordan”)
pentru întreaga
carieră Radu Cosașu (Gazeta Sporturilor)
premiul special APS Cătălin Țepelin (pentru proiectul
relansării digitale a Gazetei Sporturilor)

foto Valentin Macrea (sportspictures.ro) - ASTA E SIBIAN.
NU ZICETI NIMIC???
@vali macrea
26.03.2022 15:25
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA