Tribuna
Sevis
Măgura Cisnădie - Universitatea Cluj 23-23: Încă o remiză
Ovidiu BOICA
1759 vizualizari
Măgura Cisnădie - Universitatea Cluj 23-23: Încă o remiză
Cele două echipe au remizat, ieri, la Cisnădie. Măgura a condus cu două goluri la pauză (13-11), dar la reluare "U" a întors rezultatul în urma unei serii de 5 goluri consecutive (18-15). Şi meciul din tur s-a terminat nedecis, 31-31, cu un gol marcat în ultima secundă de jucătoarele lui Weber.
Cea de-a doua întâlnire dintre Măgura şi "U" Cluj s-a terminat la fel ca precedenta, la egalitate. După 31-31 în meciul tur, disputat în localitatea de la poalele Feleacului, cele două echipe au mai remizat o dată, de data aceasta la Cisnădie.
Jucătoarele lui Alex Weber şi Bogdan Niţu au făcut o primă repriză dătătoare de speranţe, la capătul căreia conduceau cu două goluri, scor 13-11. La reluare, de la 15-13 pentru Măgura, clujencele au înscris 5 goluri consecutiv, profitând şi de intervenţiile de efect ale portăriţei Ionica Munteanu. Cisnădia a revenit în ultimul sfert de oră, egalând la 23, iar în ultima secundă ar fi putut chiar da lovitura. La ultima aruncare, jucătoarele Măgurii au cerut lovitură de la 7 metri, însă cei doi arbitri au închis ochii.
Pentru Măgura au înscris Ada Moldovan (8 goluri), Jovana Sazdovska (7), Roxana Gatzel  (3), Raluca Băcăoanu, Larissa Da Silva (câte două) şi Mihaiela Stănciulescu (unul).
 
Încă un transfer la Măgura
Una dintre surprizele pregătite clujencelor de antrenorul Măgurii, Alex Weber, a fost Jovana Sazdovska. Macedoneanca de 23 de ani, recent transferată, a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale formaţiei din Cisnădie. Ea a reuşit să marcheze aproape o treime din golurile gazdelor. Înainte de a se transfera la Măgura, Sazdovska a evoluat pentru o formaţie din Skopje.
 
Au revenit Gatzel şi  Goran
Două dintre jucătoarele care au lipsit în ultima perioadă, Roxana Gatzel şi Ionela Goran, au fost folosite de antrenorul Alex Weber în meciul de ieri, cu "U" Cluj, deşi nu sunt complet refăcute. Cea de-a treia, Oana Apetrei, şi-a amânat revenirea.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia