Tribuna
Măgura, al doilea eșec la scor în grupele Cupei EHF
Ovidiu BOICA
4172 vizualizari
Măgura, al doilea eșec la scor în grupele Cupei EHF
După înfrângerea la 12 goluri diferență, scor 38-26, din Croația, echipa din Cisnădie a cedat și pe teren propriu, cu Siofok.

 

Măgura Cisnădie a fost învinsă, ieri, pe teren propriu, de formaţia ungară Siofok, scor 31-23 (17-9), în cea de-a doua partidă din grupa B a Cupei EHF. Formația vizitatoare, deși fără mai mute jucătoare de bază în componență, a controlat partida de la un capăt la altul, iar la final s-a impus la o diferență de 8 goluri, după ce, la un moment dat, a avut și +11. După 60 de minute, Siofok a câștigat cu 31-23.

În celălalt meci din etapa a II-a în grupa B, Podravka s-a impus cu 28-26 pe terenul celor de la Copenhaga Handball.

În clasament, pe primele două locuri sunt Siofok şi Podravka, ambele cu câte 4 puncte, iar Copenhaga şi Măgura Cisnădie se află pe locurile 3-4, fără niciun punct.

În primul meci al grupei, Măgura a pierdut, tot la scor, în deplasare, cu Podravka, cu 38-26.

În etapa viitoare, Măgura Cisnădie va juca în deplasare, cu Copenhaga Handball, duminică, 19 ianuarie.

MĂGURA: Andreea Ilie, Elena Voicu, Mirela Pașca (portari), Ada Moldovan (6 goluri), Maria Panici (5), Mihaela Ani-Senocico (4), Ana Maria Tănăsie (3), Natalia Vinyukova (3), Maria Nan (unul), Dijana Ujkic (unul), Andreea Predoi, Ioana Petrescu, Denisa Iuga, Adriana Crăciun, Diana Predoi, Roxana Gatzel.

comentarii
1 comentarii

Ce mărturie minunată, sunt clare de torpe, am fost fericită de căsnicia mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși juramintelor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am umplut de divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am continuat și am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat extraordinar și extrem de spiritual care mi-a aruncat o vraja de dragoste și mi-a făcut EX-ul să se întoarcă la mine în perioada de 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui whatsapp ... +447440557868. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja.
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.
torpey clare
13.01.2020 15:15
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia