Tribuna
Lucas Tohătan, primul transfer al lui CSU Sibiu! Monyea Pratt rămâne încă un an!
Ovidiu BOICA
1669 vizualizari
Lucas Tohătan, primul transfer al lui CSU Sibiu! Monyea Pratt rămâne încă un an!
© tmsport.ro
Lucas Tohătan, un baschetbalist tânăr, de mare perspectivă, va evolua în următorul sezon pentru CSU Sibiu. Monyea Pratt a semnat pentru încă un sezon alături de BC CSU Sibiu.

 

Lucian Tohătan vine la Sibiu după ce în sezonul anterior a jucat pentru BC SCM Timișoara. În vârstă de 19 ani, Lucas a evoluat în precedenta stagiune în 33 de meciuri și reprezintă unul dintre cei mai de perspectivă jucători români. Tohătan are la activ mai multe convocări la loturile naționale de juniori, iar anul trecut a făcut parte din lotul lărgit al seniorilor la Eurobasket. Lucas Tohătan este născut în 15 martie 1999, este fundaș și măsoară 1,82 m.


Monyea Pratt a fost, sezonul care tocmai s-a încheiat, unul dintre cei mai eficienți baschetbaliști ai echipei sibiene, având contribuții extrem de solide la victoriile BC CSU Sibiu. Acesta a cumulat, în cele 40 de partide în care a îmbrăcat tricocul galben-albastru, medii statistice de 13,3 puncte, 6,3 la recuperări și 4,4 assist-uri. De altfel, Pratt a reușit mai multe triple-double-uri de-a lungul sezonului și s-a remarcat ca fiind un jucător complet, reușind să joace mai multe poziții. Născut pe 11 iulie 1985, Monyea Pratt măsoară 1,96 metri, iar înaintea sezonului precedent a mai evoluat la echipe din Finlanda, Franța și Germania.
Conducerea BC CSU Sibiu împreună cu staff-ul tehnic continuă campania de formare a lotului pentru sezonul 2018/2019.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia