Tribuna
PNL
Lucas Tohătan, încă două sezoane la BC CSU Sibiu
b.o.n.
695 vizualizari
Lucas Tohătan, încă două sezoane la BC CSU Sibiu
Transferat în urmă cu două sezoane, internaționalul român a semnat pentru încă doi ani cu echipa sibiană.

 

Lucas Tohătan continuă să îmbrace tricoul galben-albastru în următorele două sezoane, a anunțat BC CSU Sibiu printr-un comunicat de presă.

BC CSU Sibiu și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai de perspectivă tineri baschetbaliști români. După ce, în urmă cu două sezoane, Lucas Tohătan s-a alăturat angrenajului echipei noastre, sportivul băimărean a mizat pe continuitate și va evolua în tricoul galben-albastru, mai departe, este anunțil făcut de club.

”Lucas a devenit unul dintre cei mai importanți jucători români din campionat, jucând nu datorită regulii de U23, ci datorită nivelului la care se pregătește și randamentului pe care îl are în jocuri. Era prioritatea numărul unu pentru mine și mă bucur că a ales continuitatea. Sunt convins că alături de ceilalți jucători români care se afla sub contract cu CSU Sibiu va face un sezon foarte bun”, a afirmat antrenorul BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

Lucas Tohătan, component de bază al lotului național de seniori al României, a avut evoluții bune, de-a lungul sezonului recent încheiat, în tricoul BC CSU Sibiu. Conducătorul de joc a avut medii de 7,1 puncte și 2,7 assist-uri, în 19 meciuri jucate (21,23 minute/meci).  Decizia staff-ului tehnic de a apela, în continuare, la serviciile lui, a venit, așadar, firesc, mai notează clubul sibian.

”În primul rând, vreau să mulțumesc echipei BC CSU Sibiu pentru șansa și încrederea oferită. Sunt foarte fericit ca mă voi întoarce la Sibiu unde, cu multă muncă, sper să ajungem, din nou, să jucăm o finală. Sunt încrezător pentru anul următor și am să mă dedic echipei cum știu eu mai bine! Aștept cu nerăbdare să mă reîntâlnesc cu fanii și cu atmosfera minunată de la meciurile noastre. Hai CSU!“, a declarat Lucas Tohătan.

În momentul de față, BC CSU Sibiu are 4 jucători sub contract, pe Rolland Török, Aurelian Gavriloaia, Lucas Tohătan și Robert David Stan.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia