Tribuna
Lovitură de teatru la Mediaș? prosport.ro: Cristi Pustai, demis de Gaz Metan!!!
Ovidiu BOICA
4368 vizualizari
Lovitură de teatru la Mediaș? prosport.ro: Cristi Pustai, demis de Gaz Metan!!!

Antrenorul de numele căruia se leagă cele mai mari performanțe ale Gazului Metan, medieșeanul Cristian Pustai, ar fi fost îndepărtat de la conducerea tehnică a echipei din orașul de pe malurile Tîrnavei Mari, conform publicației electronice prosport.ro. Demiterea ”Profesorului” este cu atât mai nedreaptă și surprinzătoare cu cât el reușise să salveze echipa de la retrogradare, în finalul sezonului recent încheiat. prosport.ro mai susține că printre posibilii înlocuitori s-ar afla Mihai Teja.
Reunirea lotului Gazului Metan va avea loc luni, 18 iunie, la stadion. Printre jucătorii așteptați la primul antrenament se numără Sorin Bușu, Răzvan Pleșca, Ely Fernandes, Nasser Chamed și Roberto Romeo, care și-au prelungit contractele cu Gaz Metan în această vară.
Cristi Pustai ar fi al doilea antrenor demis de o echipă din Liga 1 în această vară, după Adrian Mutu. ”Briliantul” a fost îndepărtat de la conducerea tehnică a grupării ilfovene deși a salvat-o de la retrogradare, în barajul cu Chindia Tîrgoviște, după loviturile de departajare.
Până la ora difuzării acestei știri oficialii Gazului Metan nu au putut fi contactați. 
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia