Tribuna
Apa Canal
Gaz Metan Mediaş
Llullaku, dorit de Lazio şi Chievo
Llullaku, dorit de Lazio şi Chievo
Preşedintele executiv al Gazului Metan, Ioan Horoba, susţine că a fost sunat de un impresar din Italia care s-a interesat de jucătorul kosovar.
Evoluţiile constant bune din ediţia de campionat tocmai încheiată l-au propulsat pe mijlocaşul Gazului Metan, Azdren Llullaku, la naţionala mare a Albaniei. Mai mult, kosovarul le-a luat ochii mai multor antrenori de la echipe din Liga I, dar şi de peste hotare, astfel că oficialii clubului din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari au început să fie sunaţi, pentru a oferi date despre condiţiile unui eventual transfer.
Ioan Horoba, preşedintele executiv al Gazului Metan, susţine că pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă concretă pentru Llullaku, dar că de el s-a interesat, în aceste zile, un impresar din Italia. "Am primit un telefon de la un Impresar din Peninsulă, s-a interesat de situaţia jucătorului. Ne-a spus că de el s-au interesat mai multe formaţii, dar nu vă pot spune eu acum exact despre ce echipe e vorba", a declarat, ieri, Ioan Horoba.
Din câte se pare, printre formaţiile care şi-l doresc în lot, din sezonul viitor, pe Azdren Llullaku, se numără şi două din primul eşalon, Chievo Verona şi Lazio Roma. În cazul în care ar ajunge la Lazio, atunci Llullaku ar urma să fie coleg cu internaţionalul român Ştefan Radu.
Născut în Kosovo, Azdren Llullaku s-a mutat în Italia, cu familia, pe când avea 12 ani. În Peninsulă a evoluat pentru prima oară în Serie D, la Sacilese, în sezonul 2006/2007, echipă pentru care a marcat 8 goluri. Un sezon mai târziu s-a transferat în Serie C2, la FC Sud Tirol, de unde a revenit în Serie D, la Domegliara. În sezonul 2010/2011 a jucat la Tamai, echipă pentru care a marcat 22 de goluri în 33 de jocuri, iar anul trecut a evoluat tot în Serie D, la Sandona Jesolo, unde a înscris de 13 ori în 30 de partide. La Mediaş, Llullaku a ajuns în urmă cu un an şi jumătate. El a bifat 29 prezenţe în tricoul Gazului Metan, pentru care a marcat un 6 goluri.

Bawab, spre Emirate?
Un al jucător de la Gaz Metan al cărui nume se vehiculează frecvent, în această perioadă, pe piaţa transferurilor, este cel al internaţionalului iordanian Thaer Bawab. Acesta a fost golgeterul echipei medieşene în sezonul recent încheiat, cu 10 goluri, iar de el s-a interesat, la un moment dat, Dinamo Bucureşti, după ce Gigi Mulţescu, fostul antrenor al Gazului Metan, a ajuns în Ştefan Cel Mare. Bawab ar fi însă mai aproape de un transfer peste hotare, conform unor surse, însă nici în cazul său preşedintele executiv al medieşenilor, Ioan Horoba, nu na vrut să ofere ceva concret. "Am auzit că este dorit peste hotare, dar nu am primit vreo ofertă scrisă", a spus Horoba.
Cert este că, impresionat de calităţile jucătorului, Mulţescu ar fi dorit să-l ia pe Bawab în cazul în care ar fi preluat vreo echipă de peste hotare, iar aceleaşi surse afirmă că cei din conducerea clubului din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari ar fi fost de acord cu o astfel de tranzacţie. În plus, în ecuaţie ar fi intrat şi Eric de Oliveira, un alt fotbalist despre care Mulţescu are numai cuvinte de laudă. Cum Gigi Mulţescu a ajuns, între timp, la Dinamo, acolo unde i-ar fi dorit, de asemenea, şi pe cei 2 jucători, totul a căzut. Mai mult, Horoba s-a arătat supărat că Dinamo i-ar fi contactat pe cei doi jucători, fără a înştiinţa clubul medieşean, fapt care i-a deranjat pe "mai-marii" Gazului Metan. "Dinamo ar vrea să-i ia pe gratis şi, în plus, să le plătim noi şi salariile", a răbufnit la un moment dat preşedintele executiv al Gazului Metan.
comentarii
1 comentarii

lazio ? asta e buna :)))))))))))))))))))
x
14.06.2013 06:29
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA