Tribuna
Liga I, Gaz Metan - ACS Poli 1-1: Mai bine-n deplasare...
Ovidiu BOICA
1449 vizualizari
Liga I, Gaz Metan - ACS Poli 1-1: Mai bine-n deplasare...
Gazul Metan a obținut doar două puncte din 9 posibile în ultimele trei meciuri de pe teren propriu. În schimb, din ultimele două depasări, medieșenii au câștigat 4 puncte.

Fotbaliștii medieșeni se descurcă mai bine în deplasare decât în fața propriilor suporteri! În utimele trei jocuri de pe teren propriu, Gaz Metan n-a reușit să obțină decât două puncte. Cu FC Botoșani a încheiat la egalitate (0-0), iar ”pandurii” lui Grigoraș au câștigat pe Tîrnava Mare cu 3-1. În schimb, din ultimele două deplasări, medieșenii s-au întors cu 4 puncte, după 1-1 la Dinamo și victorie cu 2-0 pe ”Cluj Arena” cu campioana în exercițiu, Astra.
Astăzi, în fața ultimei clasate, ”lupii negri” porneau cu prima șansă și numai reflexele lui Straton au făcut ca scorul să rămână alb în prima jumătate a reprizei întâi, la șuturile lui Eric și Llullaku. Pe contraatac, Alex Popovici a deschis scorul, cu un sfert de oră înainte de pauză.
La două minute de la reluare, Eric a trimis în trasversală. Golgeterul Gazului Metan, Azdren Lullaku, a egalat, cu 20 de minute înainte de final. Medieșenii erau pe val și golul doi părea o chestiune de timp, însă eliminarea lui Zaharia, din minutul 74, le-a cam dat calculele peste cap medieșenilor.
După 90 de minute, plus cele 4 de prelungiri, Gaz Metan și ACS Poli și-au împărțit punctele.
Cristi Pustai a trimis pe teren următoarea formulă de echipă: Pleșca - Val. Crețu, Trtovac, Susnjar, Buzean - Ov. Bic (I. Cristea), R. Zaharia - Al. Munteanu (Gavra), Eric, Llullaku - M. Axente (C. Petre).
Revenim cu amănunte!
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA