Tribuna
Sevis
Liga a IV-a de fotbal
Liderul, ţinut la poarta stadionului
Liderul, ţinut la poarta stadionului
Restanţa dintre Interstar şi CSU Voinţa II, programată ieri, nu a mai avut loc, finanţatorul liderului şi jucătorii lui Viorel Jurcă neputând intra pe arena din Obor, care era închisă cu lacătul.
Situaţie mai puţin întâlnită în fotbalul judeţean sibian. Ieri, pe "Obor" ar fi trebuit să se dispute restanţa dintre liderul CSU Voinţa II şi Interstar, două echipe locale. Componenţii formaţiei a doua a Voinţei, în frunte cu finanţatorul Ioan Hămbăşan, directorul tehnic al primei echipe, Jan Gavrilă, şi antrenorul Viorel Jurcă, arbitrii - toţi 3 din Mediaş - şi observatorul s-au prezentat în timp util la poarta stadionului, dar surpriză: aceasta era închisă cu lacătul. Cele câteva telefoane date de oficialii grupării de pe primul loc au rămas fără ecou până la ora 18.30, când la teren a venit antrenorul Interstarului, Caius Băra. "Pur şi simplu am uitat de acest meci. Asta e! Nu mai am ce face. Am venit doar să plătesc baremul arbitrilor. Nu am făcut asta intenţionat", s-a scuzat Băra.
Mult mai vehement a fost a fost finanţatorul Voinţei, Ioan Hămbăşan. "Ne-am prezentat la acest meci, pe care l-am amânat la cererea lor, dar am găsit stadionul închis. Ne-au tratat cum au crezut ei de cuviinţă. Îmi pare rău că am pierdut timpul, pentru că băieţii puteau face un antrenament bun. Important este că am luat cele 3 puncte, deşi aş fi preferat să le luăm prin joc, nu aşa. Gândul nostru este, de acum, la barajul pentru promovarea în Liga a III-a", a declarat Hămbăşan.
Conform regulamentului, CSU Voinţa II va câştiga acest meci la "masa verde", cu scorul de 3-0. În urma acestui rezultat, cu 3 etape înainte de finalul sezonului (a XXI-a, a XXII-a şi a XII-a - amânată), CSU Voinţa II se află la 8 puncte în faţa ocupantei locului secund şi, în proporţie de 99 la sută, este campioană judeţeană.
comentarii
4 comentarii

nu-i mai zicei la hambasan finantator pentru ca nu baga nici un bag la echipa a doua nu stiu de cum nu ii rusine sa mai treaca pe acolo la meciuri!!
huuuhuuuuu
20.05.2010 13:35
si caius si hambasan sunt doua petarde obosite. daca de doi indivizi din astia vorbim cand e vorba de fotbal ,am ajuns rau de tot.daca astia doi ar fi trait timpurile cand fotbalul sibian era condus de armenean, hizo , teasca, dancu sau galdean nu erau lasa-ti nici macar sa traseze terenul.nu de alta dar furau varul.
amandoi
20.05.2010 14:29
stati ma cu caius al vostru ca sta la ciupeala la copii la 60 de lei ca fotbal zero
marius
20.05.2010 20:03
ba veti dreptate toti
dar din pacate e celmai tare la copii si juniori cu cele mai bune rezultate si cei mai multi fotbalisti dati in fotbal cat toti antrenorii sibiului la un loc in ultimii 5 aniIar papagalii astia care vb de el ca ia bani de la jucatori sa nu uitati ca de la el ati invatat sa loviti mingea cu piciorul.
unu
20.05.2010 21:03
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia