Tribuna
Liga I de fotbal
Liţu: "Crăciunescu ne-a zis că a fost penalti, dar că a lăsat avantaj!"
Cosmin PRIŞCĂ
1303 vizualizari
Liţu:
Vârful de atac Alin Liţu susţine că centralul Teodor Crăciunescu le-a spus medieşenilor, la finalul întâlnirii de duminică, că a fost penalti la intervenţia lui Frăsineanu la Silvăşan, dar că a considerat că trebuie lăsat avantaj la acea fază.
Una dintre deciziile centralului vâlcean Teo Crăciunescu contestate de gazişti, după meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, de duminică, încheiat 0-0, este neacordarea unei lovituri de la 11 metri. În minutul 57, la o centrare din banda stângă, Silvăşan şi Frăsineanu au sărit la cap, fundaşul argeşean călărindu-l pur şi simplu pe vârful de atac al Gazului metan. Crăciunescu junior a lăsat jocul să continue şi Akaki Khubutia a tras peste transversală.
"La finalul jocului, arbitrul (n.a. Teodor Crăciunescu) a venit la noi şi ne-a zis că a fost penalti, dar că a crezut de cuvinţă să lase avantaj. Dacă dădea acel penalti, câştigam sigur meciul. Ce avantaj laşi la un penalti? Unde s-a mai văzut aşa ceva? Decizia era clară, penalti şi eliminare, pentru că Frăsineanu mai avea un cartonaş galben", a afirmat vârful de atac al Gazului metan, Alin Liţu.
Căpitanul Gazului metan, eliminat pentru două "galbene" în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, spune că şi eliminarea sa a fost cam forţată. "Un "galben" l-am luat pe merit, dar celălalt mi-a fost acordat cu multă uşurinţă. Tot meciul, domnul Crăciunescu şi-a făcut din plin datoria faţă de echipa oaspete", a declarat Todea, care a mai completat că gaziştii vor merge vineri, la Piatra Neamţ, pentru a lua toate cele 3 puncte. "Vrem să le tăiem elanul nemţenilor, să-i facem să nu se mai gândească la salvarea de la retrogradare. Avem de luat o revanşi din tur", a mai afirmat căpitanul echipei medieşene.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA