Tribuna
L-au contrazis pe Murphy! Sibienii de la FC Hermannstadt rămân pe locul secund în Liga 2 după victoria de la Slobozia
Ovidiu BOICA
1949 vizualizari
L-au contrazis pe Murphy! Sibienii de la FC Hermannstadt rămân pe locul secund în Liga 2 după victoria de la Slobozia
Sibienii au obținut a șasea victorie și rămân neînvinși în actualul sezon. FC Hermannstadt rămâne pe locul secund, la un punct în spatele Petrolului. Măldărășanu a fost nevoit să facă patru schimbări, dintre care trei în primele 25 de minute, din cauza accidentărilor.

 

Meciul n-a început deloc bine pentru sibieni, Andrei Lungu fiind schimbat cu Mino Sota după numai 4 minute din cauza unei accidentări. Marius Măldărășanu a fost nevoit să mai facă alte doumă modificări la mijlocul reprizei întâi, Călin Popescu și Raul Opruț ieșind, de asemenea, cu probleme medicale, în locul lor fiind introduși Oroian și Saeed Issah.

Sibienii au avut câteva situații de gol, dar tabela a rămas imaculată. Șutul lui Petrescu a fost deviat în corner, iar în urma loviturii de la colțul terenului Baba Alhassan a reluat acrobatic, pe spate, dar a greșit ținta (′11). Nici Ionuț Stoica, tot în urma unui corner, n-a prins cadrul porții, reluând mult peste transversală (′16).

În replică, Toma a trimis un șut de la distanță, fără probleme pentru Ionuț Pop (′20).

Gazdele au cerut penalti la un umăr la umăr Mustacă - Pantea, dar ”centralul” Coza n-a dat nimic (′30).

Două minute mai târziu, Balaure a sprintat pe stânga și a trimis în centrul careului, unde Buhăcianu a luftat, dar Oroian a deschis scorul cu un șut de la 9-10 metri.

Gazdele au început în atac și Pop a scos de sub transversală mingea reluată de Perju, din apropiere (′48).

Intrat la pauză, în locul lui Buhăcianu, Plazonja n-a stat pe gazon decât 8 minute, ieșind accidentat! Era minutul 53 și Măldărășanu își epuizase deja toate schimbările.

Cosmin Turcu a fost atât de aproape de egalare. Ialomițeanul l-a luat la țintă pe Pop, care n-a respins convingător, dar a revenit și a trimis în corner de pe linia porții (′58)!

Răzvan Greu a fost prea... greu și a trecut pe sub mingea centrată în cros de Ibrian, mijlocașul Unirii fiind singur-singurel cu Pop (′81). Trei minute mai târziu, Ivan a bubuit mingea mult peste transversală, din unghi.

În cele din urmă, sibienii l-au contrazis pe Murphy. Nu tot ce începe prost se termină și mai prost... Hermannstadt a făcut trei schimbări în prima jumătate a reprizei întâi, toate din cauza accidentărilor, dar a plecat de la Slobozia cu toate cele 3 puncte.

FC HERMANNSTADT: I. Pop - Pantea, Fl. Bejan, I. Stoica, Opruț (Issah ′25) - Alhassan, A. Lungu (Mino Sota ′4) - P. Petrescu (cpt.), Balaure, C. Popescu (Al. Oroian ′25) - Buhăcianu (Plazonja ′46, Sîntean ′54).

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia