Tribuna
PNL
KJ Jackson, al șaselea american din lotul lui CSU
Ovidiu BOICA
839 vizualizari
KJ Jackson, al șaselea american din lotul lui CSU
Echipa sibiană și-a completat lotul cu un tânăr jucător american, aflat la primul său sezon în Europa. KJ Jackson are 22 de ani, joacă poziția 1-2, iar ultimele două sezoane le-a petrecut în NCAA, în tricoul celor de la University of Maryland - Baltimore County.

 

KJ Jackson este cel de-al șaselea jucător american din lotul lui BC CSU Sibiu pentru sezonul 2020/2021. Născut în Texas, KJ Jackson ajunge la gruparea galben-albastră după ce a jucat timp de două sezoane pentru Temple College (JUCO), iar între 2018 și 2020 a evoluat în primul ”cinci” al celor de la University of Maryland, în NCAA. În ultima stagiune, KJ a evoluat în 29 de meciuri, reușind medii statistice de 13,8 puncte, 4,4 recuperări, 4,1 assist-uri, cu un procentaj de 31,6 la sută la aruncările de la distanță. Jackson este un combo guard exploziv și extrem de eficient în ofensivă, conform unui comunicat de presă al clubului sibian.
”Am decis să mă alătur echipei și cred că este o oportunitate mare pentru mine, Sibiul este un loc excelent pentru a începe cariera profesionistă. Am văzut multe videouri cu suporterii și abia aștept să simt pe viu energia pe care aceștia o transmit în timpul meciurilor, odată ce acest lucru va fi posibil. Sper să am ocazia să descopăr cât mai mult din cultura și tot ceea ce România oferă. Sunt extrem de încântat să fac acest pas în echipa Sibiului și abia aștept să-i cunosc pe antrenor și coechipieri”, a spus KJ Jackson.
KJ Jackson este al 11-lea jucător din lotul lui CSU pentru sezonul 2020/2021. Până în momentul de față antrenorul Dan Fleșeriu se poate baza pe Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Christian Lutete, Jayce Johnson, KJ Jackson, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia, Robert David Stan și Anton Rotaru.”Galben-albaștrii” vor relua pregătirile la finalul lunii august.
”KJ Jackson este un jucător cu profil defensiv și mă bucur că a ales Sibiul pentru primul său sezon, ca profesionst. El vine să completeze rotația și sunt sigur că va aduce concurența de care avem nevoie, atât la antrenamente, cât și la jocuri”, a afirmat antrenorul Dan Fleșeriu.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia