Tribuna
Sevis
Kevin Capers a revenit la Sibiu. Reintră abia peste 3 luni!
Ovidiu BOICA
1450 vizualizari
Kevin Capers a revenit la Sibiu. Reintră abia peste 3 luni!
Kevin Capers, baschetbalistul accidentat la începutul sezonului, a revenit la Sibiu. El continuă recuperarea alături de staff-ul medical al echipei CSU și abia așteaptă să revină pe parchet. Dacă recuperarea decurge conform planului, Kevin va putea intra pe parchet, în a doua jumătate a lunii aprilie.

 

Kevin Capers, jucătorul de 24 de ani al lui CSU, a revenit la Sibiu, iar astăzi a mers la Palatul Sporturilor ”Transilvania” pentru a-și revedea coechipierii.

  • ”Mă simt mult mai bine și mă bucur că am revenit la echipă. Le mulțumesc tuturor celor care s-au interesat de starea mea, cât timp am fost acasă în recuperare și abia aștept să îi văd în weekend, la Sala ”Transilvania”, la meciul echipei noastre”, a spus Kevin Capers.

În următoarele trei luni, Capers va fi nevoit să stea departe de parchet și să continue recuperarea.

  • ”Prima veste bună este că a revenit la Sibiu, că se va recupera cu staff-ul nostru medical. Într-adevăr poate să alerge, este cu aproximativ 3 săptămâni mai avansat în recuperare, după operația la care a fost supus și ne așteptăm ca, la mijlocul lunii aprilie sau spre finalul lunii aprilie, nu mai repede,  să poată juca meciuri oficiale”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Kevin Capers a fost supus unei intervenții chirugicale în Statele Unite ale Americii, după ce, în etapa a II-a a Campionatului, în meciul cu Steaua CSM EximBank, a suferit o accidentare gravă, diagnosticul pus de medici fiind de ruptură de ligament încrucișat anterior, la piciorul stâng. În urma acesteia, Capers va reveni pe parchet abia în faza a doua a campionatului, însă până atunci va fi prezent în sala sibiană pentru a-și susține coechipierii, la meciul de pe teren propriu de sâmbătă, 27 ianuarie, ora 17:45, cu BCMU FC Argeș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia