Tribuna
Astra film
Juvhel Tsoumou, debut cu gol de 3 puncte pentru FCSB în derbiul cu Universitatea Craiova
Ovidiu BOICA
2258 vizualizari
Juvhel Tsoumou, debut cu gol de 3 puncte pentru FCSB în derbiul cu Universitatea Craiova

Fostul jucător al lui FC Hermannstadt, congolezul Juvhel Tsoumou, a înscris, în această seară, unicul gol al lui FCSB în derbiul de pe ”Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova. Atacantul a intrat pe teren în minutul 64, în locul lui Hora, iar cu două minute înainte de final a urmărit mingea respinsă de Pigliacelli la șutul lui Florinel Coman și a introdus-o în plasă.
Tsoumou este la al doilea gol în actualul sezon, în Casa Liga 1. Anul trecut, el a înscris de 8 ori pentru FC Hermannstadt în campionat.
”Cred că atunci când ajungi pe teren ai un singur gând, să marchezi. Am făcut un meci bun în ofensivă. Steaua (n.a. FCSB) este cea mai mare echipă din România și nu a fost o problemă să vin în probe. Oricine ar fi acceptat și astăzi norocul a fost de partea noastră. Nu contează dacă voi fi prima sau a doua alegere pentru primul ”unsprezece”. Chiar nu contează! Îi voi convinge cu golurile pe care le marchez. Iubesc fotbalul, mai întâi mă gândesc la oportunități și după aceea la bani. Banii vor veni dacă joc bine. Atmosfera mi-a amintit de Bundesliga. De aceea jucăm fotbal, pentru asemenea atmosferă”, a spus Tsoumou, la finalul meciului, în zona de flash-interviuri.

comentarii
1 comentarii

Bine ca l-am dat de la sb, vad ca nu avea valoare :) Au venit alte "valori" (manageri si jucatorii lor)
gigi
23.09.2019 09:41
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Profesional PN

acedo

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia