Tribuna
SEVIS
Justin Ștefan (LPF), despre sistemul VAR în Liga 1: ”Pierdem timpul! Nu avem cu cine comunica!”
b.o.n.
651 vizualizari
Justin Ștefan (LPF), despre sistemul VAR în Liga 1: ”Pierdem timpul! Nu avem cu cine comunica!”
© gsp.ro

 

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, marţi, la DigiSport, că singura soluţie pentru arbitrajele din Liga I este reprezentantă de introducerea sistemului VAR. Însă, el a subliniat că CCA a solicitat ligii să plătească 550.000 de euro pentru educarea arbitrilor.

"Singura soluţie este să punem VAR. Am discutat cu EAD (n.a. deţinătorul drepturilor de televizare), s-au achiziţionat astfel de două maşini. A ieşit Răzvan Burleanu şi a anunţat că a dat drumul la instruirea arbitrilor pentru 150.000 de euro. Apoi, Comisia Centrală a Arbitrilor ne spune că Liga trebuie să plătească 550.000 de euro pentru educarea arbitrilor, iar noi nu avem asta în buget! Cum să plătim noi educaţia arbitrilor? Aţi zis înainte 150.000, acum 550.000!", a declarat Ştefan.

Secretarul general al LPF a mai spus că în acest moment nu poate exista comunicare cu FRF. "Deci, proiectul este blocat! Şi există trei scenarii: 1. FRF nu are bani pentru educaţia arbitrilor. 2  FRF vrea să blocheze proiectul deoarece cine controlează arbitrii şi comisiile taie şi spânzură. 3 FRF  nu vrea ca LPF să ducă la capăt acest proiect, asta pe seama cluburilor, fanilor etc. Le-am zis să împărţim costurile pe jumătate, la fel ca în Anglia. Facem un protocol, anoi furnizăm asta, noi chestiile tehnice, apoi să pregătim arbitrii timp de câteva luni. Dar în acest moment, pierdem timpul. Nu avem cu cine să comunicăm”, a declarat Justin Ştefan la Digi Sport Special.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia