FITS 2022
Tribuna
Juniorii de la Miado's, pe podium la Black Sea Cup
Ovidiu BOICA
1191 vizualizari
Juniorii de la Miado's, pe podium la Black Sea Cup
Tinerii judoka ai clubului sibian au obținut rezultate bune la competiția organizată chiar pe plajă, la finalul unui stagiu de pregătire internațional de o săptămână.

 

Dornici să revină în competiții după perioada de mai bine de un an în care pandemia de Covid-19 a afectat serios întreaga suflare sportivă de pe mapamond, tinerii judoka de la Miado's s-au ridicat la nivelul așteptărilor, la Black Sea Cup, un turneu care a avut loc pe Plaja Blanco Beach By Bavaria Blu din Mamaia, la începutul acestei luni. La eveniment au fost prezenți peste 200 de sportivi din țară și Republica Moldova care participaseră, în săptămâna premergătoare acestuia, la un stagiu de pregătire pe Litoral, Pantheon Judo Stage Randori & Kata 2021, care a avut loc la Dojo Pantheon Academy Hotel din stațiunea Venus în perioada 29 august - 5 septembrie, stagiu ai cărui coordonatori au fost japonezul Eiji Kikuchi și Iulian Surla.

La Black Sea Cup, sibienii de la Miado's au obținut două clasări pe primul loc, tot atâtea pe locul secund al podiumului d epremiere și trei pe cea de-a treia treaptă. Tudor Trif și Ciprian Borșa s-au impus la categoriile 34 kg, respectiv 50 kg. Alexandra Trif, la 52 kg, și Marcus Mihai, la 60 kg, s-au clasat pe locul secund, iar pe locul al treilea au terminat competiția Paul Frățilă (38 kg), Titus Mihai (42 kg) și Iustin Bucea (42 kg). Din lotul deplasat pe Litoral de Miado's pentru acest stagiu de pregătire a mai făcut parte și Tudor Burnete (50 kg).

”Îi felicit pe toți copiii noștri pentru modul în care au abordat acesta stagiu de pregătire. Încetul cu încetul, viața trebuie să revină la normal. Această pauză forțată luată din cauza pandemiei de coronavirus și-a pus amprenta asupra tuturor, de aceea rezultatele obținute acum la Mamaia sunt cu atât mai prețioase. Ca președinte al clubului, doresc să le mulțumesc părinților pentru implicare, micilor judoka pentru sacrificiile depuse și implicit antrenoarei Andreea Ionaș pentru toată organiarea, coordonarea și responsabilitatea acestui eveniment sportiv. Și, ca o mențiune, cred că cel mai tare s-a bucurat pentru rezultatul din competiția de la Mamaia Titus Mihai, care și-a făcut astfel un cadou la împlinirea vârstei de 11 ani”, a declarat Adrian Mihai, team managerul Miado's.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA