Continental
Tribuna
Iuliu Mureșan și-a suspendat contractul cu FC Hermannstadt pe perioada stării de urgență
b.o.n.
1752 vizualizari
Iuliu Mureșan și-a suspendat contractul cu FC Hermannstadt pe perioada stării de urgență

Preşedintele clubului de fotbal FC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a decis, astăzi, să îşi suspende contractul pe care îl are cu gruparea sibiană pe perioada stării de urgenţă, aflată în vigoare în contextul pandemiei de COVID-19.
"Aflat în autoizolare, dl. Iuliu Mureşan, preşedintele #FCH, a decis ca începând de astăzi, 30.03.2020, să îşi suspende înţelegerea contractuală cu AFC Hermannstadt. Măsura va fi aplicată în funcţie de cât va fi menţinută starea de urgenţă provocată de virusul COVID-19 în România", se arată într-un comunicat al clubului postat pe pagina oficială de Facebook.
La 16 martie, FC Hermannstadt a decis suspendarea antrenamentelor echipei până la reluarea Ligii 1.
Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă. Aceasta a fost decretată în data de 16 martie de preşedintele Klaus Iohannis pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Statul va asigura sportivilor a căror activitate este afectată de criza pandemiei COVID-19 un venit minim de 75 la sută din salariul aferent contractului individual de muncă sau contractului de activitate sportivă, plafonat la nivelul a 75 la sută din câştigul salarial mediu brut pe economie, conform ordonanţei Guvernului.

comentarii
1 comentarii

Ar fi fost culmea să mai ceartă salar.De cand a venit doar a încasat.Are salar cât doi jucători......și performanțe lipsă. Stai acasă umflatule că ne ai îngropat.
Vasile
30.03.2020 16:49
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia