Continental
Tribuna
Iuliu Mureșan, prezentat oficial director executiv la FC Hermannstadt: ”Nu am venit să dau pe cineva afară. Echipa e bună, dar jucătorilor le lipsește un pic de încredere!”
Ovidiu BOICA
2615 vizualizari
Iuliu Mureșan, prezentat oficial director executiv la FC Hermannstadt: ”Nu am venit să dau pe cineva afară. Echipa e bună, dar jucătorilor le lipsește un pic de încredere!”
Fostul președinte al CFR-ului vreme de aproape două decenii a făcut primele declarații după numirea în funcția de director executiv al nou-promovatei FC Hermannstadt. ”Doctorul” a semnat pe 3 ani cu gruparea sibiană și este însoțit de Răzvan Zamfir, un alt fost oficial al grupării din Gruia, care se va ocupa de departamentul de scouting.

 

”M-a onorat oferta acestui club”, a afirmat, în debutul conferinței de presă de ieri, noul director executiv al clubului FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, recunoscând că a ajuns la Sibiu la propunerea lui Vasile Miriuță, antrenorul principal al ”alb-roșilor”, cu care a mai colaborat în două rânduri la CFR Cluj:
  • ”E o situație interesantă, e printre puținele ocazii când un antrenor propune un conducător, nu invers. De obicei, conducătorii aleg antrenorii, jucătorii, lotul ș.a.m.d., dar de data asta s-a întâmplat invers, Vasile (n.a. Miriuță) s-a gândit la mine și la Răzvan (n.a. Zamfir) tocmai pentru că am colaborat bine de două ori la CFR. El (n.a. Miriuță) a stat cel mai mult ca antrenor, de ambele dăți, la CFR Cluj. (...) Am colaborat foarte bine, chiar și în condițiile alea de insolvență, am scos echipa și am obținut rezultate bune. Ne amintim cu plăcere de perioada în care am colaborat. Mă bucur că suntem din nou umăr la umăr și o să ne putem ajuta reciproc”.
Pentru Iuliu Mureșan, contractul cu FC Hermannstadt reprezintă o provocare. Oficialul grupării de pe ”Municipal” susține că noua ipostază îi aduce aminte de debutul său în fotbal și are cuvinte frumoase despre Sibiu, orașul care îi trezește amintiri plăcute.
”Pentru mine, este o provocare foarte mare. Îmi aduc aminte de începuturi, când am intrat în fotbal. Clubul este bun, Sibiul e un oraș de fotbal. Sunt convins că, la primul meci de acasă, care va avea loc după acest joc cu Voluntariul, va fi o afluență foarte mare de spectatori la stadion. Echipa are foarte mare nevoie de acest lucru, pentru că altfel vor evolua jucătorii când sunt susținuți de public de la început și până la sfârșit”, a adăugat Mureșan.

 

”Vreau să contez în luarea deciziilor”

Iuliu Mureșan a ținut să sublinieze că își dorește să lucreze la Sibiu alături de celelalte persoane care se regăsesc și acum în staff-ul administrativ al clubului. ”Mi-au plăcut cei din conducerea clubului. Vreau să precizez că nu am venit să dau pe nimeni afară, nu am venit să iau locul nimănui, de aceea, încă de la Cluj, când am discutat, am propus să găsim o funcție. Sigur, vreau să contez în luarea deciziilor, dar nu vreau să fiu președinte, de aceea am ales varianta să ocup funcția de director executiv, care mi se potrivește. Sper ca experiența mea din fotbal să ajute echipa și să reușim”, a afirmat Mureșan.

 

  • ”Am primit asigurări că lucrările vor continua la stadion, se vor face multe îmbunătățiri. E un proiect aprobat de Consiliul Local, de Primărie, și care se va duce la bun sfârșit”.
                                                                                                                    Iuliu Mureșan

 

  • ”Ne-am propus să terminăm cu bine acest campionat: Nici nu vreau să mă gândesc la... Nici nu vreau să folosesc un cuvânt care nu îmi place (n.a. retrogradare).

                                                                                                                    Iuliu Mureșan

comentarii
2 comentarii

lobby ul lui dr cotarla
ardeo
18.04.2019 12:09
retrogradrea..ne bate Calarasul, si aiai subtem paaaaa
vorbim peste cateva zile.....
soimiinu
23.04.2019 22:03
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia