Tribuna
Astra film
Iuliu Mureșan a deconspirat cât de grele au fost tratativele cu antrenorul Costel Enache: ”În 5 minute l-am convins!”
Ovidiu BOICA
3958 vizualizari
Iuliu Mureșan a deconspirat cât de grele au fost tratativele cu antrenorul Costel Enache: ”În 5 minute l-am convins!”

 

Directorul executiv al echipei FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a vorbit, astăzi, într-o conferință de presă, despre tratativele cu Costel Enache pentru preluarea conducerii tehnice a ”alb-roșilor”. Mureșan a dezvăluit că tehnicianul care a dus-o pe Astra în play-off, anul trecut, a fost prima opțiune a sibienilor

  • ”Antrenorul care a fost în campionatul trecut (n.a. Vasile Miriuță) a plecat, și-a găsit altă echipă, iar atunci am fost nevoiți să căutăm antrenor foarte repede. Din fericire pentru noi, primul telefon pe care l-am dat a fost cel câștigător. E vorba de antrenorul pe care l-am dorit foarte mult, pe care l-am dorit și când eram la CFR, Costel Enache. Nu numai eu, ci toți cei din club suntem fericiți că am reușit să semnăm contractul și să colaborăm. Sunt convins că vom avea un campionat diferit de cel care a trecut și nu vom mai avea acele emoții care sunt greu de suportat, ale ultimelor locuri din clasament. Costel Enache a acceptat din prima, ceea ce m-a bucurat. Întotdeauna când cineva vine la un club de fotbal cu plăcere, cu inima deschisă și consideră că vine la bine, atunci și șansele să apară rezultate bune sunt asigurate. I-am dat telefon astăzi și a doua zi ne-am și înțeles asupra contractului. Cred că a durat 5 minute, iar după încă o zi a fost la Sibiu”, a spus Mureșan.

Din staff-ul lui Costel Enache vor face parte doi dintre colaboratorii săi de la Astra, Cătălin Munteanu și preparatorul fizic italian Alessandro Cittadino, precum și Eugen Beza, Iulian Popa și Florin Berța.
 

comentarii
1 comentarii

Si face treba moldoveanul! In sfarsit vad si eu ceva luciditate in joc, vad determinare, vad faze fixe tratate cu seriozitate, vad organizare -> deja incep sa vad si rezultate! Cred ca ne vom mentine pe la mijlocul clasamentului, lejer, daca vom continua tot asa!

FORTZA HERMANNSTADT!
fc_inter
08.08.2019 11:28
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia