Tribuna
PNL
Ionuț Stoica și Baba Alhassan, absențe de mai lungă durată. Probleme și cu Ene, fundașul transferat săptămâna trecută
Ovidiu BOICA
3033 vizualizari
Ionuț Stoica și Baba Alhassan, absențe de mai lungă durată. Probleme și cu Ene, fundașul transferat săptămâna trecută
© Vali MACREA

 

Antrenorul Marius Măldărășanu a vorbit, în conferința de presă de după meciul cu FCSB, despre situațiile medicale ale lui Ionuț Stoica și Baba Alhassan, spunând că aceștia vor mai lipsi o vreme de pe gazon. Situația cea mai gravă este a ghanezului, care ar putea sta și mai mult de o lună și jumătate. Tehnicianul ”alb-roșilor” a adăugat că și cel adus pentru a umple golul din centrul defensivei, Cornel Ene, a acuzat o accidentare încă din prima repriză a jocului cu FCSB.

”Ionuț Stoica are șase săptămâni, deja merge pe-a șaptea săptămână. Da, recuperarea merge bine, însă probabil vor mai trece două sau trei săptămâni până va reintra cu echipa, asta într-un caz excepțional, adică în cel mai fericit caz. Dar, depinde doar de el, a fost o accidentare urâtă, am pierdut unul din căpitanii echipei. Am încercat să acoperim postul cu Ene, astăzi (n.a. duminică) s-a lovit și el, o lovitură dură a lui Edjouma, mi se pare la coaste, va face mâine (n.a. astăzi) o radiografie, să vedem ce este, e ceva intercostal, cu siguranță, să sperăm că nu-l vom pierde și pe el la meciul cu Craiova.

Baba (n.a. Alhassan) a venit cu o fractură din vacanță, am înțeles că la o mișcare, la un fotbal, o fractură destul de urâtă. În cantonament, în Antalya, a mers la spital și doctorul imediat a vrut să-l opereze. Este operat, și pe el l-am pierdut pe o perioadă destulde lungă, cred că o lună, sau o lună și jumătate, dacă nu mai bine”, a afirmat Măldărășanu.

Despre un alt fundaș central cu probleme, care a ratat jocul cu FCSB, Paul Antoche, Măldărășanu a declarat că acesta va reveni la antrenamente în această săptămână și s-ar putea să fie apt pentru următorul meci, cel cu Universitatea Craiova.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA