Tribuna
Sevis
Ionuț Năstăsie îi ia sirianului Aosman tricoul cu numărul 10, la FC Hermannstadt
Ovidiu BOICA
4206 vizualizari
Ionuț Năstăsie îi ia sirianului Aosman tricoul cu numărul 10, la FC Hermannstadt
© liga2.prosport.ro

În decurs de numai 24 de ore, FC Hermannstadt a anunțat al patrulea transfer. După Valentin Buhăcianu (ex-UTA Arad), Fabrizio Constantin și Cosmin Bucuroiu, ultimii doi juniori de 17 ani, ambii de la Unirea Bascov, din Liga 3, echipa sibiană informează pe site-ul oficial că a obținut semnătura lui Ionuț Năstăsie, un mijlocaș de bandă care a jucat în ultimele 5 sezoane pentru FC Argeș.
La FC Hermannstadt, Năstăsie va purta tricoul cu numărul 10, acela pe care l-a avut, în partea a doua a sezonului precedent, în Liga 1, sirianul Aias Aosman.
Mijlocașul de 29 de ani este un produs al Școlii de Fotbal ”Gică Popescu”. Între 2007 și 2013 - susține publicația online altsport.ro - a fost jucătorul FCSB-ului, evoluând mai întâi la juniori, apoi la echipa a doua înainte de a fi cooptat în lotul mare. În sezonul 2012/2013 a fost campion național cu FCSB, evoluând în 8 partidei. A fost împrumutat la Universitatea Cluj, apoi a ajuns la FC Viitorul. Vreme de doi ani a stat... pe bară după ce Hagi i-a reziliat contractul, salvarea venind din Trivale, de la echipa care, pe vremea aceea, în 2016, se numea SCM Pitești.
Per total, Năstăsie are 51 de meciuri și două goluri în Liga 1.
Ionuț Năstăsie are 3 selecții în naționala de tineret a României. Conform altsport.ro, Năstăsie a jucat pentru România U19 la Campionatul European și a făcut parte chiar și din lotul primei reprezentative în 2011.
În ediția precedentă a Ligii 1, noul număr 10 al lui Hermannstadt a evoluat în 20 de meciuri pentru FC Argeș. O singură dată a rămas în teren din primul și până în ultimul minut. Năstăsie a înscris două goluri în sezonul 2020/2021 al Ligii 1, în prima și în ultima etapă a sezonului regular.

 

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia