Tribuna
Ioan Duma, noul președinte al Asociației Județene de Fotbal
Ioan Duma, noul președinte al Asociației Județene de Fotbal
Medieșeanul a câștigat în fața lui Marius Lungu, în turul al doilea al alegerilor. Pentru funcția de președinte al AJF a mai candidat și Andrei Bițu, în veme ce Eugen Pîrvulescu s-a retras.

Ioan Duma este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal după ce a câștigat alegerile care au avut loc sâmbătă, 11 ianuarie. Fostul arbitru medieșean face astfel un pas în față după ce, vreme de 10 ani, a fost vicepreședintele AJF, perioadă în care funcția supremă a fost deținută de Traian Marcu.

Pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal și-au depus dosarele patru candidați, Marius Lungu (fostul team manager al FC Hermannstadt), Andrei Bițu (Sion Săliște), Ioan Duma și Eugen Pîrvulescu. Ultimul, între timp, și-a retras candidatura, astfel că lupta s-a dus în trei.

În primul tur, Ioan Duma a strâns 24 de voturi, Marius Lungu cu două mai puțin, iar Andrei Bițu, 12. S-a ajuns astfel în turul al doilea, unde voturile acordate lui Bițu au fost împărțite egal între cei doi candidați rămași în cursă, astfel că Ioan Duma s-a impus cu 30-28.

 

Sursa foto: orademedias.ro

comentarii
1 comentarii

Ce mărturie minunată, sunt clare de torpe, am fost fericită de căsnicia mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși juramintelor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am umplut de divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am continuat și am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat extraordinar și extrem de spiritual care mi-a aruncat o vraja de dragoste și mi-a făcut EX-ul să se întoarcă la mine în perioada de 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui whatsapp ... +447440557868. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja.
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.
torpey clare
13.01.2020 15:11
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia