Tribuna
SEVIS
Întrecere între familii la Arena Platoş
b.o.n.
1283 vizualizari
Întrecere între familii la Arena Platoş
Ediţia din acest an a Family Race va avea loc duminică, pe una din pârtiile resortului de schi şi snowboard din staţiunea Păltiniş.

~Arena Platoş din Păltiniş va găzdui, duminică, 10 ianuarie, cea de-a treia ediţie a concursului de schi dedicat exclusiv familiilor. Organizatorii evenimentului speră ca şi de data aceasta să fie prezente la start peste 20 de familii, la fel cum s-a întâmplat în anii precedenţi.
Fiecare echipă trebuie să fie reprezentată de minim 3 membri din familie, doi adulți și un copil sau un adult și doi copii.  Competiţia este una de tip slalom uriaș cu fanion dublu și va avea loc pe pârtia B1. Concurenții pot utiliza atât schiuri cât și plăci de snowboard.
Competiția este compusă din două manșe, iar cei mai buni timpi realizați de fiecare dintre membrii familiei vor fi cumulați pentru rezultatul final care va genera punctajul de concurs. Ratarea unei porți de slalom duce automat la descalificarea concurentului pentru manșa respectivă.
Concursul nu are taxă de înscriere însă se va achita o garanție de 30 de lei pentru numărul de concurs, garanție care va fi returnată la finalul competiției.
Înscrierile vor începe în dimineaţa concursului, la ora 8:00, în apreski, şi se vor încheia o oră şi jumătate mai târziu. Cei care doresc să se înscrie în avans o pot face prin email, pe adresa concurs@arenaplatos.ro. Ședința tehnică va avea loc la ora 10:00, iar primul concurent va lua startul la ora 11:00. Manșa a doua este programată la ora 13:45, iar ceremonia de premiere, la ora 15:45.
"Arena Platoș este un complex gândit special pentru familii. Am investit multă atenție în școala de ski, în centrul de închirieri, în modalitățile de petrecere a timpului atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Cursa dedicată familiilor este unul dintre cele mai atractive evenimente pentru noi și pentru prietenii noștri care vin sezon de sezon la Arena Platoș", a declarat Ioana Chitea, managerul Arena Platoș Păltiniș.
Concurenții vor fi premiați cu produse oferite de Brand Circus și Hervis.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia