Tribuna
Întăriri de la Astra pentru FC Hermannstadt. Brazilianul Romario revine sub comanda lui Costel Enache
Ovidiu BOICA
2450 vizualizari
Întăriri de la Astra pentru FC Hermannstadt. Brazilianul Romario revine sub comanda lui Costel Enache
Echipa sibiană și-a întărit compartimentul median prin aducerea brazilianului Romario Pires. Fotbalistul de 30 de ani poate evolua atât în fața defensivei, cât și pe postul de fundaș central.

 

Brazilianul Romario Pires ajunge din nou sub comanda antrenorului Costel Enache. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost transferat astăzi de FC Hermannstadt. Ultima dată, Romario a jucat pentru Astra Giurgiu, echipă cu care a ajuns în play-off-ul Ligii 1, în sezonul precedent, dar el are în palmares și alte formații din România,Gloria Bistrița și Petrolul Ploiești, cu ultima reușind să câțtige primul trofeu, Cupa României, în ediția 2012/2013.
Cupa României nu este însă singurul trofeu obținut de Romario în carieră, acestuia adăugându-i-se Cupa Israelului, cu Maccabi Haifa, în sezonul 2015/2016, echipă cu care a și jucat în Europa League.
Romario a mai evoluat pentru mai multe echipe din țara sa natală și din Israel.
”FC Hermannstadt și-a completat lotul cu mijlocașul brazilian Romario Pires. În vârstă de 30 de ani, Romario a evoluat ultima dată pentru Astra Giurgiu, echipă care a prins play-off-ul în sezonul precedent al Ligii 1.
Brazilianul a mai jucat și pentru alte formații din primul eșalon al României, Gloria Bistrița și Petrolul Ploiești. În CV-ul jucătorului mai sunt Botafogo, Boavista SC, Olaria Atletico Clube, Duque de Caxias, Marcilio Dias, Macae (toate din Brazilia), Maccabi Netanya, Maccabi Haifa și Maccabi Petah Tikva (Israel).
Romario are în palmares două trofee, Cupa României, obținută cu etrolul, în 2013, și Cupa Israelului, în 2016, pe vremea când evolua pentru Maccabi Haifa.
Brazilianul este evaluat la 550.000 de euro conform transfermarkt.com”, este anunțul postat de FC Hermannstadt pe contul său de Facebook. 
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA